:: |
Autor |
Poruka |
amela2hot Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 171 Mesto: Skoplje
|
|
Mene porazi uvek ucine jacom...poraz nikad nije toliko bolan koliko saznanje da smo posustali...
Sta vi mislite o tome?
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Slatko je pobedjivati, ali nekada treba biti spreman i na gubitak
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
mene takve stvari neoterečuju,al ok.kad izgumi uvijek mislim sljedeči će put biti bolje
a kad pobjeidm onda sam jako jako happy...al poraze ne dozivljavam kao veliki gubitak....
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
loco3000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133
|
|
Znate onu: Nit se u dobru ponesi, nit u zlu ponizi?
Trudim se da postupam tako. Ono sto te ne ubije definitivno te cini jacim, ali treba vremena preboleti one velike poraze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loco3000 je napisao/la sledeće: | Znate onu: Nit se u dobru ponesi, nit u zlu ponizi?
Trudim se da postupam tako. Ono sto te ne ubije definitivno te cini jacim, ali treba vremena preboleti one velike poraze... |
Ovde se definitivno slazem s tobom, ali vreme ponekad zna ici u korist istih tih poraza. To je nesto s cime se trebamo boriti...
|
|
|
|
|
|
jasnab Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Sep 2005 Poruke: 99
|
|
Ranije,nisam mogla da prihvatim poraz,ali vremenom sam naucila da postajem sve jaca,tako da sada to prihvatam sasvim dobro i uvek idem samo napred.
|
|
|
|
|
|
adnanius Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 72 Mesto: visoko
|
|
Ja se u potpunosti slazem s Amelom, ono sto me ne ubije samo me jos vise ojaca
|
_________________ Nivo inteligencije na planeti je konstantan a populacija raste |
|
|
|
|
|
|
|
jasnab je napisao/la sledeće: | Ranije,nisam mogla da prihvatim poraz,ali vremenom sam naucila da postajem sve jaca,tako da sada to prihvatam sasvim dobro i uvek idem samo napred. |
Slazem se da sada to prihvatas lakse, ali ja jos uvek nisam u potpunosti naucila da se ne obazirem na poraze, vec samo idem jos jace u buducnosti...
|
_________________ You can have a friend only if you be one... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
u zadnje vreme jako tesko..jednostavno...valjda naidje period kada covek oslabi od silnih brobi..i pokusaja da dovede stvari na svoje mesto....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
jakuza Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 131 Mesto: Centre of the Earth
|
|
amela2hot je napisao/la sledeće: | Mene porazi uvek ucine jacom...poraz nikad nije toliko bolan koliko saznanje da smo posustali...
Sta vi mislite o tome? |
Ponekad mi jako tesko padne kada izgubim, prosto zavisi kakav poraz je u pitanju. Svakako da nesto i naucis iz tog poraza i da te ucini jacim,ali se ne slazem sa tobom da smo izgubili zato sto smo posustali-to mi je malo.... wired
Zasto bi uopste posustali?
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Zavisi o cemu se radi. Ako mi je do necega jako stalo boricu se za to i nakon poraza i necu odustati. Umem biti strahoviti tvrdoglava.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
jakuza je napisao/la sledeće: | amela2hot je napisao/la sledeće: | Mene porazi uvek ucine jacom...poraz nikad nije toliko bolan koliko saznanje da smo posustali...
Sta vi mislite o tome? |
Ponekad mi jako tesko padne kada izgubim, prosto zavisi kakav poraz je u pitanju. Svakako da nesto i naucis iz tog poraza i da te ucini jacim,ali se ne slazem sa tobom da smo izgubili zato sto smo posustali-to mi je malo.... wired
Zasto bi uopste posustali? |
Zato sto je svaki poraz mozda malo destroying za svaku osobu. Meni je licno svaki poraz kao strela u srce. Jer sam ja dozvolila da do toga dodje. Ja sam posustala...
|
_________________ You can have a friend only if you be one... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|