:: |
Autor |
Poruka |
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
Da li ste verni jednoj marki, koja je po vama najbolja?
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
marka sminke znaci mi mnogo vishe nego marka garderobe ! Uvjek pazim sta nanosim na svoju kozu za da ne zazalim kasnije ... najcesce koristim Loreal ...
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
Ja sam nekako najvernija MaxFactor-u ali dobra je i Deborah, Rimel...
|
|
|
|
|
|
simbel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165
|
|
Meni je važna marka maskare. Inače koristim Oriflamove proizvode.
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pa to je lice u pitanju! Moje lice! Nezameljivo ako ga upropastim nekom nekvalitetnom sminkom! Tako da naravno da mi je jako bitno koje preparate stavljam na njega i kakvog su kvaliteta. Recimo MaxFaktor, Yves Rocher, Clarins....
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
marka kao marka bila bi mi nebitna kada ne bi zncila kvalitet.ne sminkam se ali kozmetika je vecinom nivea i avon..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Naravno da mi je bitna! Stra vise, ni ne gledam one "kvazi" proizvodjace sminke! Pa, ne bih sebi oprostila, da upropastim svoje lice i svoju kozu, nekom nekvalitetbnom sminkom. Naravno-ime ne znaci kvalitet, ali neke firme su i te kako proverene! Moja sminka je: Chanel, Shiseido, CDior, Lancom, Loreal i od svake ove firme imam sve sto koristim, po jedan primerak svih marki!
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
meni je jako bitna.....ipak se vidi razlika u kvalitetu izmedju dobre i blede marke.....ja koristim samo chanel, mac, dior, i k. aucoin (ovo mi je ubedljivo najbolje)......a sa drugim nicim ne experimentisem....provereno je ipak provereno.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
psimek Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Dec 2005 Poruke: 6 Mesto: zagreb
|
|
curke moje uglavnom marke nisu vazne....i sto se vise mazes s vise gluposti to je gore...ja sam isprobala sve najskuplje kreme i maske i sad koristim kreme za bebe....probajte...zakon je
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ako je ovo curke trebalo da znaci ono sto mislim, nije bas najprikladniji naziv kojima ces nazvati koleginice s foruma ja se ne ljutim, ali. nisu svi isti..tako da te molim da ubuduce iskoristis neku drugu rec..kao npr drage moje(sugestija, nista vise ) a sto se tice baby kreme..ja je vec dugo koristim, i mom licu prija vise nego ostale..no ovde je rec o sminki a ne o kremi pozz
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
ja mislim da je psimek mislo/la na tzurke, a ne na cjurke... kao zivinu jel....
nego neki fazon curica...
nek me ispravi ako gresim...
Inace ja koristim uglavnom niveinu sminku...Za neke "jace" proizvode nemam para.
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pazite šta pričate o lepim damama!!!!!!!!
Marka ko marka svaka je dobra na svoj način,zavisi u kakvoj sam prilici ali većinom
od Gillette proizvoda .
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|