:: |
Autor |
Poruka |
Nastasija-bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Nov 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd
|
|
Koliko su vam zaista bitne torbe i torbice,da li vam predstavljaju cistu potrebu ili modni detalj?
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Meni nisu modni detalj,nego vise sredstvo,da mogu stavit kljuceve,mobitel,maramice itd.
Najvise volim jednostavne,kozne torbice,npr.crne ili smede boje...
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
i sredstvo i detalj i potrebu. imam mali milion torbica ali bih uvijek "jos samo jednu" kupila.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 39
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Ma torbica nikad dosta! Bez torbice se nekako osećam kao da mi nešto fali u rukama!
Ne volim ogromne torbe, već male ili eventualno srednje...čisto da stanu osnovne stvari.
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pa torbice su neophodne
A ako vec moram da je imam, izabracu da bude lepa i da izigrava i modni detalj. Moje omiljene su manje i sa kratkim kaisicima...elegantne vise. I cvrste, nikako one krpene sto se deformicu u zavisnosti od toga sta je u njima.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Pa meni su torbice veoma bitne,neophodne.Navikla sam da ih nosim,tako da kad se desi da je ne nosim osecam se nekako cudno,nesto mi fali ,pa kao podjem da je uzmem a u stvari je nemam .U sustini i moram da ih nosim zato sto kad krenem do grada ponesem sve sto moze da stane,ceo neseser bih ponela da mogu ,ali je to neizvodjivo,pa ipak ponesem samo nuzno Inace stalno ih kupujem,imam u svim mogucim bojama,ali ne patim od toga da budu markirane i da kostaju bogatstvo,bitno je da se meni svidja
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Pa torbice su neophodne
A ako vec moram da je imam, izabracu da bude lepa i da izigrava i modni detalj. Moje omiljene su manje i sa kratkim kaisicima...elegantne vise. I cvrste, nikako one krpene sto se deformicu u zavisnosti od toga sta je u njima. |
U potpunosti se slazem sa kapljicom! Ne volim "mekane" torbe. Volim i vece torbe, one u koje "mogu i ja da stanem", jer vrlo cesto, moja torba lici na "sport Bili" torbu-svasta se u njoj moze naci. UVEK kombinujem torbu sa cipelama i/ili odecom i u zavisnosti od toga koje cu cipele obuti i sta cu obuci-zavisi mi i koju torbu cu imati tog dana!
|
|
|
Labudica_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 41 Mesto: ljubljana
|
|
nemoze se nista bez milijon malih i velikih torbicaa razlicitih boja..ja imam navise crnih i belihh...nebogu bez njih ..
|
_________________ Krila daj mi zvijezdo da poletim
na njene prozore da sletim
i u noci njezno da poljubim
moju voljenu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
volim ih i imam ih na milion...a u njima...jos pticjeg mleka nema..ma svega...i kad mi treba nesto iz torbice sve zivo ispreturam dok nadjem ono sto mi treba...a ima ih u svim bojama..jedna se slaze uz cipele jedna uz patike, druga uz zimski kaputic, treca uz sportsku jaknu, cetvrta uz farmerice.uzasna sam...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Ja mislim da su neophodne...gde bi mi devojke stavile inace sve sitnice koje nosimo sa sobom...ja sam takva da volim da imam sve sto mi treba kada izadjem iz kuce...i sminka i turpijica i makazice,pa dokumenta,novcanik...lepa torbica je jos jedan modni detalj koji upotpunjuje izgled...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Jao i ja imam milion nekih torbica, koliko elegantnih toliko i sportskih, ma i uz trenerku nosim torbu jer mi je ona stvarno neophodna, uvek sa sobom nosim razne sitnice...Najvise volim torbe srednje velicine...Pre sam kupovala dosta ali bas bas dosta torbi i tasnica raznih boja i velicina ali kada sam shvatila da ih ja vecinu i ne nosim ili retko nosim i da mi treba posebna torba za njih kada putujem, pocela sam da kupujem skuplje ali naravno redje da kupujem, sa vise boja koje mogu da uskladim uz raznu odecu...najvise volim sa sljokicama i perlicama...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
Moja opsesija su torbice.... Luda sam za njima... Imam ih kamaru, al mi uvijek fali neka... Ko sto neko rece, uvijek bih kupila jos jednu... Torbice su neophodne, kao modni dodatak, kao sredstvo, bez torbice ne znam sta bih radila sa rukama, osjecala bih se nepotpuno... Volim ih u svim velicinama, bojama, oblicima...
A onda naravno uz torbicu mi trebaju odgovarajuce cipele, patike, cizme itd i naravno propratni kais
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|