:: |
Autor |
Poruka |
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Imate li u zivotu neke ruzne trenutke, reci.. koje ste rekli/uradili, da i danas vas pece savest zbog toga...
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Imam, na zalost! A ko nema?! I za neke stvari, bukvalno bih sve sada uradila, samo da mogu da ispravim, da uradim drugacije, da vratim vreme i uradim pravilno! Ali ne mogu!!! Mogu samo da se molim Bogu, da mi oprosti te moje greske, jer mi je najiskrenije i nenormalno zao!
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Svako ima nešto što je rekao u afektu bez mnogo razmišljnja, lično nemam puno toga, nikada nikoga nisam prozivao niti o bilo kome ružno pričao, ako sam nekome nešto rekao to je sigurno zaslužio, ne sećam se da sam nešto rekao i da danas žalim za tim, meni je savest mirna po tom pitanju a drugi neka razmišljaju, šta rade i pričaju. 8)
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Nosim jednu sliku iz detinjstva (imala sam 10 - 12 godina) prati me stalno. nema nema pa izadje i pece me savest. delo i nije bas nesto posebno zlo, al mene i dan danas boli dusa kad se setim toga..mislim da se nikada necu osloboditi te slike...
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Zinche Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Sep 2005 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
Naravno da imam... ostala sam bez drage osobe zbog nekih ruznih reci... eto kako nastaje kajanje... kad prekasno shvatis
|
_________________ Tvoja pojava - laz, bice koje govori... |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Pa ima puno stvari. Kada bih počeo da nabrajam mislim da bih se izgubio u pisanju . Dešava se da se ponekad izletim bez potrebe ali šta da se radi.......život je kratak.........uživajte u njemu.....
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Imam ........................i to mnogo.
Volela bih da mogu da promenim sve lose sto sam uradila/rekla!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!
Poslednja prepravka: bree datum Ned Jan 22, 2006 9:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Hm, ne. Ne secam se da sam ikad uradila/rekla nesto zbog cega se i danas kajem.
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ja nemam nista... valjda
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
imam samo jednu stvar , uvjek mi dodje ta slika ....to je bilo pre 10 godina ....moja baka se spremala da ide na posetu kod sina u drugi grad i rekla je da ce se vratiti za nedelju dana...ja u moju sobu pricam na telefonu sa drugaricu ...ona stoji nadvor i kaze : vikiii ja polazim ...i ja se derem : dobrooooo ajd cujemo se ( uvjek kad ona ide nekuda ja se ispratim sa nje,a tada nisam se zasto je*em li ga ako znam ) ... i vise se nije nikad vratila
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
ima a ko nejma.............
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Imam, na zalost! A ko nema?! I za neke stvari, bukvalno bih sve sada uradila, samo da mogu da ispravim, da uradim drugacije, da vratim vreme i uradim pravilno! Ali ne mogu!!! Mogu samo da se molim Bogu, da mi oprosti te moje greske, jer mi je najiskrenije i nenormalno zao! |
iako nemam obicaj da kopiram reci drugih moracu ovaj odgovor da kopiram jer je to upravo isto sto sam i ja hteo da kazem .. nadam se da knknpnkn nece da se ljuti radi toga ...
dakle svako ima tih grehova i voleli bih da mozemo da ih ispravimo ali nazalost " zivot ide dalje " i treba da se nastavi i da se ti grehovi ne ponove
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|