:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kakva su vasa iskustva sa depilacijom ako ih imate?
Ja probala i odustala,mnogo boli
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Ja idem već lepih 30 godina na depilaciju i nemam loše iskustvo, doduše idem stalno na jedno mesto i kad god sam ga promenila imala sam problema pa sam rešila da ih više ne menjam.
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Idem na depilaciju redovno,mada cesto sama sebe depiliram,jes malo komplikovano al navika je cudo! Bol skoro da i ne osecam,mozda pomalo boli kad depiliram listove..sve ostalo je bas podnosljivo!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Uh blago vama Ja imam losa iskustva,ustvari bolna
|
|
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
Ma uzas koliko boli.
Ja to lepo kupim sprej za depilaciju i za 4 minuta.....glatko ko bebina guza
|
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
depilacione kreme su zakon!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja imam elektricni depilator...jeste da boli, al sta cu .....
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Neka hvala nikad vise ,masinice i kojekakva cuda.Nisam brate heroj.....Ali stvarno kremice za depiliranje su zakon i jos pogotovo kad ti to radi momak ili muzic puzic hihihihihi :thumbright:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
aleksis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jul 2004 Poruke: 3 Mesto: B E O G R A D
|
|
Ja se vala sama 'cerupam'
gadi mi se sama pomisao da je nekoj babi pre mene do krvi iscupala dlake, a onda isti taj vosak procedila i namackala po meni ... a od hladnog mi popucaju kapilari
a kada bih se brijala, imala bih za koju godinu noge kao smirglu
a brijanje, krema ili sprej - nema razlike, efekat je isti.
tako da - vec sam navikla - na svakih 20ak dana, ja i moja serpica se ugnjezdimo, pa ud'ri #-o
|
|
|
|
|
|
bad_kitty Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 22 Avg 2004 Poruke: 153 Mesto: Beograd
|
|
verovali ili ne,ja se nikad u zivotu nisam depilirala kod kozmeticara...kupila sam onaj 'pistolj' pa sama
a inace imam uzasnih problema s tim,dobijem osip,crvenilo...jedino mi je ok s kremama ali ne mogu da trosim bogatsvo da se svaki cas njima cela depiliram
|
_________________ Kaze Crnogorac ocu:-Vec sam deset godina na studijama elektrotehnike,dosta mi je ,prelazim na medicinu.
Kaze otac njemu:-Ti kako hoces,ja i deda ostajemo. |
|
|
|
|
Estella Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2004 Poruke: 47
|
|
aleksis je napisao/la sledeće: | Ja se vala sama 'cerupam'
gadi mi se sama pomisao da je nekoj babi pre mene do krvi iscupala dlake, a onda isti taj vosak procedila i namackala po meni ... a od hladnog mi popucaju kapilari
|
Dugo vec ne idem u salon na depilaciju jer istina je da nije higijenski posle neke babe,"dede" i ostalih ne valja lepiti isti vosak..
@aleksis,ja se depiliram hladnim voskom upravo zato sto NE pucaju kapilari i NE stvara prosirene vene,kako se to tebi desilo da popucaju kapilari od hladnog voska,on je poznat po tome da od njega ne urastaju dlake i NE stvara nikakav estetski problem.
Ja kupim VEET hladan vosak,stisnem zube :silent: a muz cupa,hi hi,inace ne bi to mogla sama,ali navikla sam na taj bol jer nije strasan kao sto zvuci!!!
|
|
|
|
|
|
bad_kitty Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 22 Avg 2004 Poruke: 153 Mesto: Beograd
|
|
*Jedinstvena* je napisao/la sledeće: | Ma uzas koliko boli.
Ja to lepo kupim sprej za depilaciju i za 4 minuta.....glatko ko bebina guza |
kakav je to sprej?nikad nisam probala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|