:: |
Autor |
Poruka |
Soul022 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Jul 2017 Poruke: 1
|
|
Moj neki susret sa svim tim stvarima je zaista čudan. Prvo sam imala neki doživljaj da čujem sa neba kako popovi pevaju... Nakon toga su počele da se stvaraju neki predmeti ispred moje kapije, npr. krvava marama, donji veš, klupko dlaka na svetac za koji kažu da je svetac za vrače, pun Mesec je trenutno...... Možda je to sve slučajnost.. mada šta znam.. Kako otkriti ko to radi, ukoliko radi i šta uopšte ja da radim ako ponovo nadjem takvo nešto?
|
_________________ Darling, just fucking own it |
|
|
|
|
Vidovita Vera Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2019 Poruke: 1
|
|
https://mdragutinovic72.wixsite.com/vidovitavera
Vidovita moćna Vera svojim darom rešava svaki Vaš problem i veoma uspešno radi na daljinu i pomoću Vaše fotografije. Brzo i efikasno vraća voljenu osobu, skida sve vrste uroka i prokletstva, pomaže u porodičnim problemima. Pomaže vam u vašoj finansijskoj situaciji pomoću njenog dara daje vam savete kako doći do novca, i kako da se oslobodite od dugova.
Telefon i Viber: +385 95 821 9527
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|