:: |
Autor |
Poruka |
mandragora13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 8
|
|
Imam toliko "sretnih privjesaka" da sam ih nedavno dala sve stavit na "sretnu narukvcu" jer mi je jednostavnije da mi zveckaju na ruci nego da mi glava visi do pupka.
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
vecadok je napisao/la sledeće: | Imate li ritaule prilikom nekih svakodnevnih dešavanja?Kad krećete na sastanak sa dragim, kad krećete na ispit, kad krećete na put ili na posao?Da li verujete da vam je neka garderoba "srećna"?Da li nosite amajlije?
|
Ne sve što radim radim spontano,a amajlije ne nosim...nisam sujeverna.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
AlekXYZ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 12 Nov 2018 Poruke: 25 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da je najvaznije verovati u Boga i verovati u sebe.Tada i niko ne moze nista.Slava Gospodu.
|
_________________ Zivot je samo jedan.Ne trosi ga uzalud. |
|
|
|
|
rikiriki7 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2019 Poruke: 9
|
|
AlekXYZ je napisao/la sledeće: | Mislim da je najvaznije verovati u Boga i verovati u sebe.Tada i niko ne moze nista.Slava Gospodu. |
slozio bih se
|
|
|
|
|
|
mikendoro Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2019 Poruke: 7
|
|
Kako ko, svako ima pravo na misljenje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|