:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
belakuga je napisao/la sledeće: | Ima li nekog ko zna značenja slika kod ciganskih karata.Bonart-karte za gledanje |
Imaš posebnu temu za tarot i slična gatanja po kartama:
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=673
|
|
|
djalee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 4 Mesto: Negde ispod Sunca
|
|
Niti verujem,niti ne.Iz zezanja smo pre okretale soljice,ali to je sve.Nisam imala bas nikakva iskustva sa tim
|
_________________ ...Nista se ne desava slucajno...
...Ko zna zasto je to dobro... |
|
|
|
|
velizar87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jul 2008 Poruke: 1 Mesto: tu odmah iza
|
|
Sta znam mozda se nekome cini jako glupo, ne zelim da se nesto eksponiram, ali sam isao kod zene koja je bukvalno sve rekla o meni. Prosto kao da je sedela pored mene i pisala.
Jednom sam prizivao duhove i verujte da mi nije bilo svejedno. Da se najezis. Ali da nesto ne postoji bas i nisam siguran.
|
_________________ Lood od Rodjenja |
|
|
|
|
kekereke Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2008 Poruke: 25
|
|
belakuga je napisao/la sledeće: | Mom zetu gledala jedna žena kod Žagubice u ciganske karte.I rekla je da će mu biti smrt u kući i da će neko umreti između dva praznika.I Majka mu je umrla između dva praznika.I on nije verovao pa se sad uverio. |
Ma lazes da je izmedju dva praznika
Ajd bar napisi nesto normalno a ne te gluposti. Znaci strasno hahaahaha
|
|
|
|
|
|
mandragora13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 8
|
|
ti to ozbiljno????
meni je jednom jedna cura na nekoj zurci onako iz zezanja otvorila karte....covece ja sam ostala bez teksta....ama sve mi je pogodila....jos i predvidela neke stvari koje su se odmah obestinile.....rekla mi je da zelim drugo dete a da se brinem za svoje zdravlje...da cemo se preseliti....i da cu ipak roditi bez obzira na brige i da nece biti komplikacija....i zaista....kad smo stigli kuci(ovo se desavalo u Parizu) cekalo nas pismo da smo dobili stan....ne dugo posle toga ja sam ostala trudna....i sve je bilo ok....ovo su samo neke od stvari koje mi je ta cura ispricala.....ja i dan danas prosto ne verujem da neko nepoznat toliko toga predvidi....i toliko toga ti ispica o ranijim dogadjajima iz tvog zivota a vidi te po prvi put u zivotu....neverovatno....
Gdje se može naći tu curu?????????
Dead Can Sing, kod koga to ideš?
|
|
|
|
|
|
AlekXYZ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 12 Nov 2018 Poruke: 25 Mesto: Novi Sad
|
|
Moj vam je savet da sami ne pokušavate ovakve navedene rituale jer znaju biti opasni.Mnogi filmovi a i knjige su govorili na tu temu.Imate za to sposobne ljude.Ne igrajte se se raznim dimenzijama i entitetima.
|
_________________ Zivot je samo jedan.Ne trosi ga uzalud. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|