:: |
Autor |
Poruka |
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
U ličnom smislu ne žalim za prošloću. Sto puta mi je lepše sada, niko me ne zeza imam šta hoću izuzev ljubav i ljubavi A kad bi se vratio u prošlo vreme mislim da bi opet bio isti-jer ja nisam znao i neznam ni dan danas kako drugačije
|
|
|
|
|
|
Ana181 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 14 Maj 2015 Poruke: 11
|
|
Ne zalim za prosloscu,sve sto je se trebalo dogoditi dogodilo se,kadaa bi se mogla vratiti u nju sve bih isto ucinila,jer to sam ja,pa valjalo ili ne
|
_________________ Opusti se i uživaj |
|
|
|
|
Vermerova Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Okt 2011 Poruke: 22
|
|
Ne znaš šta bih pametnije rekla od Borislava Pekića jer baš tako nekako i sama razmišljam:
„Treba gledati pravo. Jer da se htelo gledati iza sebe, dobili bismo oči na potiljku. Treba ljubiti zemlju dece svoje, a ne dedova svojih. Jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo nego kuda idemo.“
|
_________________ Memento mori! |
|
|
|
|
holodocst Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Maj 2017 Poruke: 29 Mesto: Srbija
|
|
Vermerova je napisao/la sledeće: | Ne znaš šta bih pametnije rekla od Borislava Pekića jer baš tako nekako i sama razmišljam:
„Treba gledati pravo. Jer da se htelo gledati iza sebe, dobili bismo oči na potiljku. Treba ljubiti zemlju dece svoje, a ne dedova svojih. Jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo nego kuda idemo.“ |
Kakva istina! Nažalost, nas od malena uče da se uvek okrećemo istoriji i prošlosti, pa zbog toga i kaskamo za većim delom sveta
|
|
|
|
|
|
Fosfor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2015 Poruke: 96
|
|
"Ako ne misliš na budućnost, ne možeš ju niti imati."
Zaboravi prošlost.
|
_________________ Put putuje moj jaran, putujem i ja... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Prošlost ne zaboravljam, ali ne živim u njoj, ne žalim za njom, i sve mi se čini i kada bih mogla da je vratim, sve bi se ponovo isto desilo...ne znam zašto ni zbog čega; u budućnost ne gledam, jer je neizvjesna i danas te ima, sutra nema...živim dan po dan, nekako mi je tako lakše se suočiti sa svim i svoje obaveze i postojanje staviti u dan koji je osvanuo. A uveče se pozdravim sama sa sobom za svaki slučaj:)
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|