:: |
Autor |
Poruka |
nogrom Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Maj 2017 Poruke: 29
|
|
U poslednje vreme primećujem porast ljudi koji kupuju kineske brendove mobilnih telefona tipa Meizu, Xiaomi, Oppo isl.
Cena dosta niža u odnosu na poznatije brendove, a sličnih su karakteristika, pa me interesuje kakva su iskustva sa njima?
Ne znam da li ima nekoga ko već duže vreme koristi neki od pomenutih, pa da može da potvrdi i da im je rok trajanja kao kod ostalih
|
|
|
|
|
|
ltyartng Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 25 Maj 2017 Poruke: 26
|
|
Ja imam Xiaomi Redmi Note 3 i prezadovoljan sam šta sam dobio za manje od 200€
Treba par dana prilagođavanja na njihov rom, ali inače radi savršeno. Zaista nema potrebe davati silne stotine evra, a jedina prava razllika je samo u kameri. Kome je to najvažnija funkcija u telefonu taj mora da se isprsi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ipak sam odlučio da se držim Huawei-a, pošto su mi rekli da ostali kinezi nemaju zvanične zastupnike kod nas i da garancija ništa ne vredi za njih
Za sada naginjem ka ovom modelu Honor 8 Lite
Ako neko ima bolji predlog u istom cenovnom rangu, neka kaže
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Došao do nekih para, pa sam ipak uzeo Huawei P9
Fenomenalan telefon... besperkorno radi. Ni jednom mi nije štucnuo, zakočio ili bilo šta... Čista desetka!
|
|
|
|
|
|
holodocst Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Maj 2017 Poruke: 29 Mesto: Srbija
|
|
I ja sam planirao da pređem na kineze, pa mi recite šta je najpametnije uzeti, a da ima što bolju bateriju?
ne planiram da se igram na njemu, ali ne mogu ni baš svaki dan da ga punim...
|
|
|
|
|
|
balanca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2019 Poruke: 9
|
|
Već neko vrijeme imam Huawei Honor 8 Dual SIM, odličan mi je, nikad nikakvih problema a i performansama sam vrlo zadovoljna
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|