:: |
Autor |
Poruka |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
Optimista sam, ali ne toliki da ne razlikujem crno od belog ...
Ponekad i nije lako ...
Čovek je biće koje je stvoreno da bih se radovalo, zato treba da težimo ka tome.
Dok je duše u telu treba da imamo nadu...
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Samo sam surovo realna...
|
|
|
|
|
|
Tozovatz Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2013 Poruke: 17
|
|
Ali pesimista je iskusni optimista.
|
|
|
|
|
|
saskajankovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jul 2013 Poruke: 15
|
|
uvek optimista
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Težim optimizmu ili sam pak žestoki optimista. Ne dam se pesimizmu. U lošim trenucima pribegavam nadi u bolje sutra. U lepim trenucima, ne prepuštam se previše, jer je sve to prolazno. Kako rekoše - I to će proći.
|
|
|
|
vortington Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 13 Nov 2011 Poruke: 28 Mesto: Podgorica
|
|
|
|
|
Eloxy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 105
Datum registracije: 01 Dec 2013 Poruke: 19 Mesto: Jug
|
|
Optiista.
|
|
|
MagyRi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2015 Poruke: 3
|
|
Ja sam uravnotežena kombinacija pesimista i optimista, što čini situaciju u kojoj najčeće prevladava optimista. Ono što se trudim je držati i usmjeravati se pozitivnim mislima i razmiišljanjem jer zaista mislim kako sve što odašiljemo u svemir nam se vraća to utječe na to što će nam se dogoditi, stoga samo pozitivne misli i vibracije i osigurali ste se se s dugoročnim osmijehom na licu.
|
|
|
|
|
|
ivmaric12 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2015 Poruke: 4
|
|
Kako u kojem trenutku i situaciji
|
|
|
|
|
|
Ana181 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 14 Maj 2015 Poruke: 11
|
|
Realni optimista
|
_________________ Opusti se i uživaj |
|
|
|
|
vuksteva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jun 2015 Poruke: 6
|
|
Pretezno optimista, ali u velikoj meri realan.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Optimista sam... Umem realno da sagledam situaciju i problem i da pokušam da nadjem, najbezbolnije, rešenje... Naravno da mi to ne polazi za rukom, uvek... Ali i onda gledam pozitivne strane, a najčešće su to situacije iz kojih se izvlače, dobre, pouke... Ne volim pesimiste, ljude koji na sve gledaju kao na "apokalipsu" i koji zrače tom negativnom energijom da je, nesvesno, prenesu na mene i onda se osećam jako iscrpljeno i skrhano... U svakom zlu ima nešto dobro, samo je bitan način na koji se posmatra...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|