:: |
Autor |
Poruka |
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Za sve vas koji ste zaboravili vase korisnicko ime i/ili vasu sifru/lozinku za pristup nasem sajtu omogucili smo da na vrlo jednostavan nacin dodjete do izgubljenih podataka.
Sve sto je potrebno da uradite jeste da kliknete na sledeci link i upisete vasu email adresu koju ste ostavili prilikom registracije.
http://www.domaci.de/profile.php?mode=sendpassword
Na vas email u roku od nekoliko sekundi, dobicete vase korisnicko ime i novu sifru/lozinku. Sve sto je potrebno da uradite jeste da kliknete na link koji se takodje nalazi u email-u i bicete automatski prijavljeni/ulogovani na nas sajt.
Sve najbolje,
Vas domaci.de!
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
nikolakaljaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Feb 2008 Poruke: 4
|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Za sve vas koji ste zaboravili vase korisnicko ime i/ili vasu sifru/lozinku za pristup nasem sajtu omogucili smo da na vrlo jednostavan nacin dodjete do izgubljenih podataka.
Sve sto je potrebno da uradite jeste da kliknete na sledeci link i upisete vasu email adresu koju ste ostavili prilikom registracije.
http://www.domaci.de/profile.php?mode=sendpassword
Na vas email u roku od nekoliko sekundi, dobicete vase korisnicko ime i novu sifru/lozinku. Sve sto je potrebno da uradite jeste da kliknete na link koji se takodje nalazi u email-u i bicete automatski prijavljeni/ulogovani na nas sajt.
Sve najbolje,
Vas domaci.de! |
kako da izbrisem moj profil
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
To nije moguce.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | To nije moguce. |
pa sta da rdim ne zelim vise biti prijavljen ni na ovom ni na nekom drugom forumu ili sajtu, valjda postoji nacin .sajt je odlican to nema rijeci ali ja vise ne zelim biti na netu valjda ima resenja
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa ne moras da dolazis na sajt. Ali, nazalost, nemoguce je izbrisati profil.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Pa ne moras da dolazis na sajt. Ali, nazalost, nemoguce je izbrisati profil. |
ma mora da moze ali ima li ko ovdje ko uredjuje sajt jer fino udje u bazu i izbrise me
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Postovani,
Po nasem Pravilniku, brisanje profila nije moguce. Ako zelite da odete sa sajta, jednostavno promenite podatke na vasem profilu i isti ce se automatski deaktivirati bez mogucnosti ponovne aktivacije.
Sve najbolje,
Uprava sajta
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Postovani,
Po nasem Pravilniku, brisanje profila nije moguce. Ako zelite da odete sa sajta, jednostavno promenite podatke na vasem profilu i isti ce se automatski deaktivirati bez mogucnosti ponovne aktivacije.
Sve najbolje,
Uprava sajta |
cijenjeni pokusavam ali svoje ime i prezime nemogu promjeniti mogu samo mejl adresu
|
|
|
|
|
|
alexandar grujic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Apr 2009 Poruke: 30
|
|
kako da vratim svoju staru sifru
|
|
|
|
|
|
alexandar grujic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Apr 2009 Poruke: 30
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
Milan.90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 74
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 12
|
|
Pozz,
Zanima me kako da obrisem ovaj profil sto imam ovde... Naime, ne bih ga brisao nikako, ali me toliko nervira jer kada se na google kuca moje ime i prezime, odmah izbaci moju sliku i sve informacije o meni sa ovog sajta...
Iako sam promjenio sve podatke ovde na profilu jos prije par godina ????? Kako uopšte to da se skine i da li je to uopšte moguće ????? Ako možeš išta da napraviš po tom pitanju. Hvala i lp.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|