:: |
Autor |
Poruka |
Dominick Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 16 Apr 2008 Poruke: 27
|
|
senci1994 je napisao/la sledeće: | ma ovo stvarno nije normalno ja sam muskarac i imam 16 godina i sad da mi se ponudi cura starija od mene da idem u sex sa njom ja bi rekao NE |
Jel se moze znati zasto? Ja uopste ne vidim problem!
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Dominick je napisao/la sledeće: | senci1994 je napisao/la sledeće: | ma ovo stvarno nije normalno ja sam muskarac i imam 16 godina i sad da mi se ponudi cura starija od mene da idem u sex sa njom ja bi rekao NE |
Jel se moze znati zasto? Ja uopste ne vidim problem! |
Hahaha ni ja ne vidim u cemu je problem? Mozda decko ne voli...
|
|
|
vortington Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 13 Nov 2011 Poruke: 28 Mesto: Podgorica
|
|
Postoje stvari po kojima se djeca razlikuju od odraslih, jedna od njih je i sex. Ne vidim razlog da zure da izgube nevinost, neka porastu, naci ce pravoga i vrijedjece, bice im ljepse.
|
|
|
|
|
|
StrikanNs Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2018 Poruke: 3 Mesto: Novi Sad
|
|
Definitivno današnja deca sve ranije ulaze u pubertet i samim tim i u seksualne odnose. To je opet poremećaj hemije unutar samog organizma koji je opet uzrokovan lošom ishranom i hormonima u hrani koji se putem lanca ishrane nađu na trpezi. Tako da nije sve crno-belo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|