:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
meni ionako svi pricaju da izgledam mladje tako da nemam problema s tim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Mislim da je ovo pravo pitanje za mene, sada u ovim godinama. E sad ... kad pogledam unazad i vidim slike od prije 20 i kusur, i nisam se nešto mnogo promijenila u fizičkom smislu, tako da o promjeni fizičkog izgleda i ne razmišljam, ako se ovo postavljeno pitanje odnosilo na fizički izgled, mada ga ja tako nisam razumjela.
Što se tiče podmlađivanja u smislu da se vratim neke ranije godine, ni za to nisam, jer su mi ove sad isto toliko dobre, zrele i umnogome pametnije, a svako je doba na svoj način lijepo i za svakim se žali istom nostalgijom. Ono što te mladost ne nauči, zrelost nekako opravda.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja kad sebe pogledam pre deset godina i sad...rado bih se ja vratio unazad...
u svakom pogledu je bolje imati dvadeset godina nego trideset...a kamo li cetrdeset...pedeset, i sto...
jedino ako si mel gibson...zauvjek mlad...onda ti je svejedno, uvijek izgledas isto...
znam samo jedno, da ne vredi maldost cuvati za stare dane...
provodite se, ljubite, putujte, dok ste mladi, da imate sta ispricati, sledecim generacijama...
'ebes, knjigu, to mozes citati i sa trideset godina...
ali nikad neces u tridesetim, ljubiti kao kad si imao dvadeset...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|