:: |
Autor |
Poruka |
persidaS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2008 Poruke: 19
|
|
kratko i jasno- sto sam starija to sve manje umem da ispravno procenjujem ljude. kod mene umesto iskustva, brljanje.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Kada se ljudi upoznaju, na što prvo gledamo? Kamo ga uvrstati? Prema kojim kriterijima; među bolje, zadovoljavajuće, lude ili neprihvatljive...? Mene uglavnom na prvi pogled svrstavaju među lude i zanimljive, ali kad malo bolje me upoznaju shvate da sam ja ipak malo više od toga. Ne sudi knjigu po koricama
A ja druge ljude prvo svrstam u prihvatljive, i na temelju njihovog odnosa prema meni oni se penju polako prema vrhu ili padaju na dno.... |
Nikoga ne ocjenjujem na prvi pogled, niti ga klasificiram. Jednostavno se upoznajem sa nekom nepoznatom osobom i nemam apsolutnu potrebu donositi svoj sud na prvom upoznavanju, jer može biti tek u prolazu, da ni trag poslije ne ostavi. Naravno, ako se susreti i poznanstvo produže, obično dolazi i do analize iste ličnosti, pitanja, nedoumica, ali...ono u sebi što vremenom izgradim, mišljenje koje steknem, ostaje do kraja takvo. Možda imam neku ludu sreću što nisam imala loša iskustva, prevrtljive prijatelje ili loše ljude oko sebe, ali jednostavno, procjena mi je jaka strana i oslonim se na nju. Svi ljudi sa kojima sam se upoznala i ostala, uvijek su, a i dalje se penju prema vrhu, a oni koje bih trebala spuštati prema dnu ... vjerovatno nisu ni imali priliku se popeti na prvu stepenicu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja ljude koje upoznajem svrstavam u dve grupe.
u dosadne i zanimljive...od prvih bjezim...dok mogu...
a kad ne mogu, jasno im dam do znanja da ne mogu da ih slusam...
tusimira iz aviona prepoznam...i rijetko koji, kojeg ja procjenim,
kao potencijalnog smaraca, bude nesto drugo...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Bobak_BL je napisao/la sledeće: | ja ljude koje upoznajem svrstavam u dve grupe.
u dosadne i zanimljive...od prvih bjezim...dok mogu...
a kad ne mogu, jasno im dam do znanja da ne mogu da ih slusam...
tusimira iz aviona prepoznam...i rijetko koji, kojeg ja procjenim,
kao potencijalnog smaraca, bude nesto drugo... |
takva sam i ja, slazem se sa prva tri reda...al vrlo tesko procenujem ljude...uvek se nekako ili razocaramo ili iznenadim.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|