:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Malo sam pod upitnikom kako da odgovorim na ovo pitanje....kad nesto kazes da niko ne bi podrazumevao, dodje do toga da ljudi kazu "Pa sta mi toliko objasnjavas, ja to znam" (ovo potice iz okruzenja mojih prijatelja), al ako im ne kazes nista onda kazu "Pa nisi rekla, nisam znao/la". Ovo me sad podsetilo na onaj film The Break Up, kad on njoj umesto recenih 12 limuna kupi 3, jer je podrazumevao da joj 12 ne treba i da su joj 3 dovoljna...Sve je to nekako zeznuto, ali ipak pokusavam da nista ne podrazumevam...u nekim stvarima, dovoljna je logika
I jos nesto, mozda ce vas nasmejati, imala sam decka koji nista nije podrazumevao...recimo pita me hocu li da mu kupim sladoled i ja kazem da nemam para a on mi odgovara da me nije pitao dal imam para nego jel cu da mu kupim sladoled....
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
nekad ti je dzaba i jedno i drugo, nego papir i olovku i crtaj.
ko zna do cega li je to...
kad bih svakom, svaku sitnicu objasnjavao, e dokle bih ja stigao...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Ništa se ne podrazumeva dok ne progovorimo. Razgovor rešava sve.
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|