:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
valjda ljudi sebe pokusavaju zastiti takvim razgovorom....teze je podneti tudju patnju kada je ne vidite
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pa koje je slobodno? Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2009 Poruke: 5
|
|
cesto mi je tesko da nesto saopstim i preko fona,najlakse je za sada preko mejla...barem meni...u poslednje vreme,kako je zlo vreme doslo,i nesto poremetilo komunikaciju izmedju ljudi,sve vise komuniciram cuteci...tj,preko komp.zalosno,ali je najlakse...
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
tesko je tog nekog pogledati u oci, osecamo se krivim iovako,
biramo telefon/mail/fax jer je ipak malo "bezlicno" mozemo da se sakrijemo iza parceta papira ili slusalice. mozemo da prekinemo vezi ako postane "cupavo" ili vec nesto slicno.
uglavnom,kukavicki postupak ali mislim da smo ga svi bar nekad postegnuli za tim metodom. nije pohvalno ali.. desava se
|
|
|
|
|
|
sHeeZy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama
|
|
zato sto su ljudi kukavice u onim trenucima kada treba da budu najjaci...
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
|
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Pa dobro, ipak se mnogi ljudi osjećaju slobodnije kada su preko telefona, jer su ipak, na neki način skriveni.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Lakse se 'ispucati' i reci preko telefona sta mislimo i ne mislimo nego u lice Face to face dovodis sebe do nezgodne situacije dok preko fona ti je nekako i na neki nacin lakse.. ipak treba znati kako se ophoditi prema odredjenim situacijama..
Podlo i kukavicki jeste ali nekad se desava, samo da nije uvek i da ne predje u naviku
|
|
|
|
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Neke stvari koje se nikad nebi usudila reć u facu kažem preko mobitela. Ali to nisu ružne stvari, samo one lijepe i slatke...Inače nisam tip cure koja ful pokazuje svoje osjećaje pa mi je lakše poslat jednu slatku poruku ili mu reć nešto lijepo preko mobitela. Ja tu nevidim ništa loše.
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Jer onaj ko govori istinu u lice, mora biti spreman i suociti se sa njom. A to nije uvijek lako. Ljudi su cudni bili, cudni ce i ostati po tom pitanju. Svi bi mi voljeli biti iskreni i bez straha gledat drugima u oci, ali nismo svi jaki podnijeti, stoga neke stvari govorimo porukama. Samo se valjda hocemo zastititi, otkud znam sta je kome u dusi.
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Zato sto smo jedne veeeeeelike kukavice.
|
|
|
|
|
KoZnaZna.c*m Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2010 Poruke: 5
|
|
Odgovor na temu: Zavisi od jačine ličnosti.
|
_________________ KoZnaZna.c*m |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja takodje mrzim telefone.
sve sto mi padne napamet, ja to drugim govorim.
valjda zato, niko nece da se druzi sa mnom.
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|