:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Je li vam se ikad desilo da:
...upoznate osobu koju su vam drugi ocrnjivali a da ste shvatili da ste tek po upoznavanju te osobe shvatili da to nije istina, nego da je osoba sasvim OK, čak štaviše vrlo dobra, pametna...?
...ste predstavljeni drugima u najgorem mogućem svjetlu...?
...shvatite da ljudi ne vole one koji su na neki način bolji od njih, pa im podstavljaju klipove, a najlakše je to ocrnjivanjem...
Da li se stvarno boljima teško prašta to što su bolji? |
Gdje me samo nađe sa ovom temom?!
1. Moja je sreća što je malo ljudi u mom okruženju koji ocrnjuju ljude tako da svoj sud o čovjeku donosim nakon upoznavanja, ali isto tako se držim zlatnog pravila davno postavljenog: to je samo moj sud i ja ga nisam dužna pravdati ili prenositi bilo kome.
2. O, da, sa ovim se srećem i dan danas, ne mogu reći da mi je svejedno i da mi ne smeta kada neko donosi sud o meni bilo pozitivan bilo negativan, a da me prethodno ni kroz jedan segment života nije upoznao.
Ne trudim se nikome pravdati, ali se zato trudim onima koji uđu u moj život zasigurno pokazati iskrenu i pravu stranu moje ličnosti, jer za sebe mislim da to jesam.
3. Naravno da je zavist i zloba postala tako jaka i izražena, da su rijetki oni koji se sa istom ne susreću svakodnevno, bilo kroz posao, porodicu (na žalost), druženje... zlim ljudima je to duševna hrana, naprosto su nesrećni kada nekog boljeg vide i trude se da ga ocrne na sve moguće načine. I zato ne opraštaju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja uopste ne slusam sta ko o kome prica. a najmanje me pogadja sta ko o meni prica.
onaj ko nema ono sto nemaju mnogi, da kaze svakom u lice sta misli, ja ga i ne vidim.
ljude, ocjenjujem iskljucivo po njihovom odnosu prema meni...
sad, ako je neko los, prema nekim trecim licima, a prema meni dobar, on je za mene dobar...
sto on to radi drugim ljudima, a meni ne...to vjerovatno samo taj zna.
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|