:: |
Autor |
Poruka |
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Nemam neko konkretno misljenje o tome, ali ih sazaljevam.
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Svako ima pravo da radi sta hoce u vezi toga...A ja razumem jedino one prostitutke koje to moraju da rade......A ovako..........Ma ove koje to ne moraju su budale.
|
|
|
|
|
|
cyberpop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 127 Mesto: Novi Sad
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Njihov zivot, njihovo telo, njihova stvar! Ne tice me se! Svako radi sa sobom i svojim zivotom sta zeli i ko sam ja, ili bilo ko drugi na svetu, da im sudi zbog toga i upire prstom u njih?! Njihov zivot me se ne tice ni u kom smislu i ne ugrozava moj-ni na jedan jedini nacin. I nisu mi uopste, jasni ljudi, koji njima nesto kao sude?! Cak je i Isus rekao: ko nema greh-neka baci kamen (na nju)! Ali za neke ljude to ne vazi. Oni ce da kamenuju sve oko sebe, a ni svoj zivot ne znaju da srede i ni ispred svojih vrata pociste! Uzas! |
sve je receno
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
meni je to odvratno,mada to je njihov izbor i posao...svako radi ono sto mu najbolje lezi
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
pa sta da mislim....ako im je to zadovoljstvo,dobiju puno para i boli ih mada gube svoju cast,obraz i ponos.....a to nece kupiti ni za sve pare ovog sveta....
E sad ima i onih nesrecnih zena koje su prinudjene to da rade da bi recimo prehranile decu....njih mi je iskreno zao
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
veseliovcha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Okt 2007 Poruke: 14 Mesto: beograd
|
|
whitesnake1710 je napisao/la sledeće: | knknpnkn je napisao/la sledeće: | Njihov zivot, njihovo telo, njihova stvar! Ne tice me se! Svako radi sa sobom i svojim zivotom sta zeli i ko sam ja, ili bilo ko drugi na svetu, da im sudi zbog toga i upire prstom u njih?! Njihov zivot me se ne tice ni u kom smislu i ne ugrozava moj-ni na jedan jedini nacin. I nisu mi uopste, jasni ljudi, koji njima nesto kao sude?! Cak je i Isus rekao: ko nema greh-neka baci kamen (na nju)! Ali za neke ljude to ne vazi. Oni ce da kamenuju sve oko sebe, a ni svoj zivot ne znaju da srede i ni ispred svojih vrata pociste! Uzas! |
Potpisujem! |
pa da to jeste tako s tim sto je problem prostitucije druge prirode[ne svuda] jer je u pitanju trgovina ljudima, zenama koje ne rade to svojom voljom, to je problem prostitucije, a ne taj sto neko svestno to radi to se moze porediti sa kratko receno sponzorusom
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nadam se da smo do sad na ucili da se postovi tipa "potpisujem, i ja tako mislim, i ja isto.." biti brisani!!!! Imajte to na umu! Hvala!!!
|
|
|
|
|
|
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108
|
|
mislim da to ne rade iz uzitka nego zbog novca...tako se može dosta zaraditi...a novac je bolest navodi neke ljude da prodaju i sebe za novac
|
|
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
moja prijateljica je deciji psihijatar i imala je jednu devojcicu koja je bila jako nesrecna.majka joj je bila u invalidskim kolicima,baka joj je bila jako bolesna a otac ih je ostavio.ona je bila ta koja je morala da izdrzava porodicu.zavrsila je samo prva 2 razreda osnovne skole.prala je stepenice i zaradjivala nekako.jedan decko ju je uvukao u prostituciju.i time se "bavila" godinama.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
sta im fali neka ih...
citav zivot je jedna velika prostitucija...
s tim se srecemo svaki dan.
znam mnoge zene, koje ne naplacuju seks.
ali ga rado pruzaju, nekim ljudima...
zasto se one razlikuju od zena ili muskaraca kojima je to zanimanje,
ili jedini nacin za prezivljavanje.
zato sto nisu etiketirane...
seljacka posla...sta koga briga s cim se ko bavi...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|