:: |
Najveci problemi danasnjice? |
Droga |
|
45% |
[ 17 ] |
Pedofilija |
|
13% |
[ 5 ] |
prostitucija |
|
0% |
[ 0 ] |
ubistva i samoubistva |
|
18% |
[ 7 ] |
anoreksija i bulimija |
|
0% |
[ 0 ] |
nesto drugo |
|
21% |
[ 8 ] |
|
Ukupno glasova : 37 |
|
Autor |
Poruka |
dj-death Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 32
|
|
glasao za drogu, ali rekao bih da je skoro sve ovo jednak problem
|
|
|
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Mislim da je droga najveci problem danasnjice. Ali je pedofilija najizopaceniji!!!
|
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
glasala sam za drogu ali da se moze dati dva glasa pedofilija je isto uzasna
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
glasala sam za pedofiliju, po mom tu ima najviše žrtava, makar i sve ostalo spomenuto je jako veliki problem modernog svijeta pogotovo droga - izgleda mi ko put bez povratka
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Slazem se da je droga najveci problem danasnjice, ali i kriminal koji je u svakodnevnom porastu. Ne slazem se da je Mtv los uticaj. Smatram da je mnogo gori uticaj Grand produkcija i njoj slicne. Kada preslusamo reci pesama novokomponovanih (ne)pevacica ne treba da se zacudimo sto je sve veci broj devojaka koje nazivaju sponzoruse. Sta bi drugo i bile kada nalaze uzore u osobama koje svakodnevno gledaju i slusaju.
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Pa dobro, skrenusmo na muziku...
Poslusaj pesmu PMS...Nije iz granda, rock pesma a tekst je glup...Boze sacuvaj...
Uostalom ukusi su razliciti i mislim da o tome ovde ne treba uticati.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nisam nigdje u postovima vidjela da neko navodi besposlicu i nedostatak motivacije i višak nekorisnog slobodnog vremena, koji takođe smatram jednim od velikih problema današnjice. Ne i najvećim ali svi problemi se vežu, dolaze uvijek jedan za drugim i vuku jedno drugo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
Dabex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2010 Poruke: 201 Mesto: Crna Gora,Nikšić
|
|
Totalna nezainteresovanost omladine glavni je problem koji prouzrokuje najčešće ovu prvu stavku koja povlači (po mom razmišljanju) za sobom i sve ove ostale stavke,ljude treba liječiti a ne zatvarati,jer se takvim odnosom samo pravi kontra produktivan (de) efekat.Sumnjam u to da će neko izaći iz tvorze ili ludare,ako je tamo čamio par godina,normalniji nego što je po dolasku u te ustanove bio,obično bude dva puta gore stanje po izlasku iz dotičnih objekata...
|
_________________ Vuk dlaku mijenja ali sličice nikad... |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Najveci problem danasnjice je - covjek.
Mada je on istovremeno i rjesenje...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
glupost, nesposobnost, nestrucnost, nacionalizam, politika, nepismeni politicari,
krimogeni politicari, mito, korupcija, kriminal...opet politicari...mogu do sutra da nabrajam.
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
Svi pominju seks i prostituciju,a to su jos stari Rimljani radili i jos zesce nego danas.Zatim rat,i toga je bilo od kada je sveta.Ja bih stavio narkomaniju na prvo mesto i ako to postoji jako dugo,ipak je ona danas u strasnoj ekspanziji.Patnje koje izaziva apstinencijalna kriza,pogotovo od heroina su toliko strasne da ih ije nemoguce opisati,a tu su i mnogi drugi problemi koji nastaju direktno,ili indirektno.
|
|
|
|
|
|
|