www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Relacija: Roditelj->dete koje je polozilo vozacki
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto ja punim ove godine 18, i s tim i polazem vozacki, moji su mi rekli - posto mi lepo ide u skoli i slusam i sve to stoji, da ako tako nastavim i ako nastavim da razmisljam svojom glavom - dobijam kola, kad polozim. ne zna se dal dobijam ovog porodicnog ili neki drugi, nije poenta u tome uopste. Poenta je sto mi veruju, jer da budem iskrena u prvoj godini srednje, pa i pola druge.. nisam bila ni najbolja ucenica i ponasala sam se ko..dete. Mr. Green Laughing
Gledajuci na to da sam se jako, jako popravila, imaju poverenja u mene, ali i ako budem na bilo koji nacin htela da jih 'zeznem', kola se..naravno oduzimaju.
Wink
Eto sad imam jos motivaciju za ucenje i da se popravim gde mogu. Wink

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 07, 2009 5:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam sam sebi zaradio novac za vozačku dozvolu tako i za auto.kada sam imao 19godina.
tako da nisam imao nikakvih problema sa roditeljima.jest da su se malo brinuli,pošto sam u to vreme bio malo divlji,što se kaže.ali sam znao da se pazim i to.mada sam to prvo auto razbio drugi mjesec kako sam ga posjedovao.ali nije bilo nikakvih povreda i to samo onih po džepu.to je bio golf kec.strašno dobar auto bio.poslije toga lupanja sam ga malo sredio i jedva prodao za pola para koje sam ja dao za njega.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 25, 2010 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam polozila pre jedno 2 meseca...
Svoja kola nemam, trenutno mi nisu ni potrebna, skola mi tu u gradu, ako mi nekad nesto zatreba, uzmem ovaj nas porodicni, i to je to..
Dzabe bi stojao ispred jer mi trenutno nije potreban...
U oktobru kad krenem na fax u Ljubljanu, dobicu kola, pola cu platiti ja, jer radim i skupljam pare, a i pomoce mi roditelji..tj. i oni ce dodati malo para Razz
Wink
E sad.. problema sa njima kolko hoces.. posebno sa mamom.. Ono, daju mi da po gradu vozim, ali vec nedeljama pokusavam da ih ubedim da odem do Gorice - to je 30km od mog grada, i manje... Shocked I ne daju. Vozim kad sam s njima i sve, ali sama nema sanse Shocked I ne znam sto, vozim po propisima, polako, kako treba.. po maminim recima previse sam opustena dok vozim.. whatever Shocked
I uvek su mi pricali kako imaju poverenja u mene, a i da ga nemaju, ne vidim nijedan razlog zasto ga ne bi imali, nikad jih nisam razocarala ni u kom smislu....
A ne znam sta ocekuje kakva da budem, on i cale voze kao... fiijuu, ludaci Laughing
Za mamu jos i nekako kontam da je zbog toga sto je pre par godina imala udes i boji se, sve mi je jasno, ali.. Shocked Confused
Cim pomenem da vozim sama, pocne da se dere, i nece uopste da prica sa mnom...
A tata.. se skoro nista ni ne pita Confused
Ne znam sta da radim, jer hocu negde i sama da se odvozam Laughing
I ne znam kako ocekuje da staknem neko iskustvo, znanje, da se oslobodim ako mi i ne da da vozim..
Tako da, po tom pitanju ne znam ni sta da radim..nista ne pomaze, sta god da kazem, uradim.. isto je Shocked Confused
I bas mi u nekim situacijama bzvz, ja idem u skolu, jednu retkih u SLO, i puno mojih drugarica je u domu preko cele nedelje..
Jedna polozila prosle nedelje, dobila i nova kola i dosla sama u dom kolima, a zivi daleko.. preko 60km.
Ono, ne trazim nova kola, al da se sama provozam, to hocu.
I u nekim situacijama mi bas bzvz i izmisljam stvari, posto se dogovaramo da svake tol'ko odemo do Gorice u taj veliki shopping centar, a ja nijednom nisam vozila.. A ove polozile neke posle mene, a voze uveeeliko...
I krivo mi zbog toga Rolling Eyes Ja na kraju ispadam...ne znam ni ja..
To je samo primer. Rolling Eyes

milan8090
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Avg 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 4:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vozim vec malo vise od godinu.. nedavno sam i polozio za C kao zbog ovog novog zakona... isprobao sam jedno 15 totalno razlicitih automobila, i presao malo vise od 17000km do sad.. jednom sam imao malu cuku al tu nisam kriv..Very Happy Sto se mene tice kad neko tek izadje iz auto skole on nema veze s vezom, nisam ni ja bio nista bolji.. kad sam prvi put izasao na auto-put nisam znao gde se nalazim jer ipak 120 130 140... nije svejedno.. Prva 2 3 meseca valja imati nekog iskunog vozaca pored sebe, posle kad se stekne rutina mnogo je lakse, al nikad se ne treba opustati.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 4:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jbstapar, kod mene je bilo suprotno. Mene je tata terao da idem na posao sa autom sama, ja nisam smela. Sad uveliko vozim. Mama mi kaze da vozim bolje od tate jer sam smirenija, a moj tata ne moze da vidi auto ispred sebe i samo pretice...Opustice se, samo im daj do znanja da treba da ti veruju. Nek te puste na neke manje relacije, a ne odma u Goricu...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Relacija: Roditelj->dete koje je polozilo vozacki Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon