:: |
Autor |
Poruka |
hani77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Nov 2009 Poruke: 33
|
|
komunikacija je osnovno sredstvo medju ljudima cime druge bolje upoznajemo,znaci komunikativna sam po prirodi,a i kazu ko prica zlko ne misli...mala sala
|
|
|
|
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Ovisi kako kad!! Ali u većini slučajeva sam jako komunikativna, kako sa starijim osoba tako i sa mlađima. Uvijek nađem neku temu za pričanje, rijetko kad će samnom nastat ''ona neugodna tišina''!!
A kad sam to šutljiva?? Hmm...pa kad sam s jednom osobom u njenom društvu. Dakle da samo tu jednu osobu poznam. Onda mi bude onako bed i više sam šutljiva dok se ne opustim!!
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Veoma komunikativna u poznanstvima, mada ne smatram da mi je to i neka vrlina. Mozda je katkad bolje i cutati i ne otvarati se odmah i svugdje. Nemam nista protiv niti jednih niti drugih.
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Nekad sam bila "divlja", šutljiva, povučena, moji bi obrazi poprimili boju zrele jagode kad bi mi se netko obratio, a sad se to dogodi u rijetkim situacijama, npr. kad mi se obrati osoba koja mi se sviđa... Tad jedva sastavim tri smislene rečenice...
S godinama se popravljam, postajem otvorenija, mogu reći da sam sad komunikativna (neki očito između komunikativnosti i brbljavosti vide znak jednakosti, što nije točno), lako se uklopim u novo društvo, iako, češće se nađem u ulozi slušatelja nego govornika...
A cijenim li više komunikativne ili povučene Da se grubo izrazim, cijenim ljude koji znaju otvoriti, odnosno zatvoriti usta u pravom trenutku.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
jesam povucena na pocetku...ali kad osetim da mi ta osoba prija po intelektu onda...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja mogu da brbljam sa svakim, i o bilo cemu.
narocito volim da brbljam sa ljepsim i pametnijim polom.
muskarci su mi dosadni, i samo nesto tracaju. ko god prodje kraj njih.
da, ja sam definitivno komunikativan, i previse, cak...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|