:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
misim da moze
samo je poenta da vidite o cemu ljudi pisu
ako gledam ovde, trac, igrice i sl, tu ne mozes nikako da procitas osobu
ako su vec ozbiljnije teme i ako su ljudi otvoreni za rasprave i razmenu misljenja, dosta toga mozes da bar naslutis, iliti ogrebes povrsinu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
panta_rei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 68
|
|
pa meni licno forum dodje kao psihijatar,dodjem "kazem" svoje misljenje,ispraznim mozak, ako mi se nesto ne svidja samo preskocim..i kad pisem,pisem sve onako kako je..jer se psihicki odmorim..a vjerujem da ima i laznih predstavljanja.Jer ipak je sve ovo prividan svet..
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Naravno da se mogu otkriti odredjene i prvo oku vidljive stvari ako imamo dovoljno zivotnog iskustva iza sebe i ako znamo zasto smo vec ovdje gdje jesmo.
Prvo cemo otkriti koliko je ko pismen i to cemo uociti odmah, pod uslovom, naravno, da smo i sami takvi, i potom cemo nesvjesno traziti upavo tu osobu.
Neko je ovdje radi zabave ili trosenja vremena, neko radi toga sto je usamljen, neko da nesto nauci, neko zbog toga sto je razocaran, ogorcen, iskompleksiran, napusten, bezazlen, cudak... svi smo tu sa nekim svojim razlogom i ciljem... a to se moze uociti po temama u koje zalazimo i gdje najvise idemo.
Nisu svi zainteresovani za sve, niti je forum takav da si prisiljen odgovarati kada ti se ne da ili kada ne znas, sto u stvarnom zivotu, bilo poslovno ili privatno jednostavno ne mozes izbjeci kada ti to zelis. Forum je neka vrsta bijega od onoga sto te u stvarnom zivotu nece mimoici.
A koliko je neko iskren, i koliko smo u stanju to izvuci na vidjelo, to je vec malo teze pitanje. Samo ono oku vidljivo je sigurno. Da, i nesto malo intuicije ako je imamo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|