:: |
Autor |
Poruka |
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Sto se tice tehnike i nauke jako sam radoznao. U stanju sam da raskopam tek kupljeno parce elektronike (mobilni telefon, i sl), da vidim sta je sve unutra i da vidim da li sta moze da se modifikujem. Obozavam da eksperimentisem sa svim i svacim. Veoma sam radoznao npr kad nesto stvaram da vidim kako ce to da izgleda i kako ce da radi. Volim da istrazujem i probavam nove stvari, sve zbog radoznalosti koja me vodi u zivotu.
Ne interesuju me sledece stvari(citaj mrzim ih): politika, zabadanje nosa u tudje stvari ...
Ukratko:
Radoznao sam!
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Jako sam radoznala ako se radi o meni bliskim osobama ili o osobama koje poznam. Za ostale me boli uvo!
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ponekad me vlastita nezainteresovanost za ljude, stvari i dogadjaje oko mene zabrinu. Ne, iskreno, nisam radoznala osoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|