:: |
Autor |
Poruka |
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Vrline : opuštena, opičena, znam slušat
Mane : kao i svi tvrdoglava, uvjerila sam se da je iskrenost mana, dakle iskrena...bez dlake na jeziku
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Vrline : volim da pomognem, da saslusam druge, da dam neki savet ako je to uopste moguce, jednostavno volim kada su ljudi oko mene srecni. Izuzetno pamcenje sto se datuma tice. Mogu da pricam danima o nekim dogadjajima koji su se izdesavali pre 5/6 10/ 15 godina. Jako dobro pamtim detalje, sitnice. Drustvena sam osoba, sa svima volim da popricam i ne gledam ko je kakav. Ako je dobar kao covek to meni odgovara. Volim da sednem da porpicam sa babama na ulici kao i sa profesorima sa fakulteta, jer smatram da se moze nauciti nesto od svakog. Znam da sam dobrodusna, postena. E sad, ovo spada i u mane ali ... prvo mislim na druge pa tek onda na sebe. Gledam da drugima ugodim a sebi, tek na kraju, ako se ima vremena.
Mane : jako se brinem, strahujem kada nema potrebe, lenja sto se ucenja tice, cekam cekam, i pocnem da ucim zadnji dan jer sutra dan imam ispit
Kada mi nesto smeta ili kada me neko povredi cutim, ne govorim, jer ne zelim da se svadjam niti da povredim nekoga, ali kad mi prekipi ...
Ne znam da sakrijem svoja osecanja, ne bi bila dobra glumica.
Radoznala (zavisi zasto).
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Vrline: odan prijatelj i dobar sagovornik, osoba od povjerenja
mane: svojeglava, pretjerano osjetljiva i nagla u emocijama
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|