:: |
Autor |
Poruka |
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Nisam ljubomoran na tudji uspjeh, ali mi bude krivo kada neko pokupi plodove mog truda i rada ili kad neko na nefer nacin dodje do uspjeha...
|
|
|
|
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Nisam i nemam razloga bit! Ako je netko uspješan u tome šta radi i ako dobro zarađuje što bi bila ljubomorna?!? Štoviše, meni je drago kad vidim da je netko zadovoljan svojim poslom i svojom zaradom, al to je i zaslužio/la. Nakon svih godina školovanja isplatilo se!!
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Zaista nisam, nemam razloga. Obicno se ljutim samo na samu sebe kada mi nesto ne uspije ali sa tim se nosim sama. Tudji uspjeh u meni nikada nije izazivao ni ljubomoru niti zavist. Toliko u ovoj hadnoj i beskrajno dugoj noci, samo mi jos fali ljubomora na neciji tudji uspjeh. Svakom po zaslugama i svakom po savjesti.
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ne. Sazmo pomislim, svaka mu cast ako moze on mogu i ja, i iem dalje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|