:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
ni u snu ne mogu da zamislim mene kako sav crven kol'ko kipim u sebi od besa uzmam tanjir i praznim ga brzinom svetlosti..
|
Hahhhhaha Sorry .Sjetila sam se svoje frendice koja je to radila.Jos uvijek bijesna iz usiju joj kipti dim a iz usta rezanci s makom. ondak se smiri i sve kul. na nervnoj bazi sve naravno.rezanci joj nisu pomagali. i ne znam zakaj to ljudi rade.ali se mnogi od nervoze i tih takvih depresivnih nervoznih momenata, ponekad svakodnevnih jako ugoje i naude svome metabolizmu. ali to je vec poznato svugdje. tipa u americi. covjeku pogine najbolji frend a on se ugoji 150kg jer jedino sto mu je ostalo u bijesu je -hrana. ne znam kak to tako. surovo zvuci i je surovo.
no.. ja ti itako slabo jedem. ja sam ti ona na slovo A, s pocetka prve price
|
|
|
|
|
|
hani77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Nov 2009 Poruke: 33
|
|
mene nervoza tera na setnju a ne na hranu,zar nije bolja opcija,jer svez vazduh poboljsava raspolozenje
|
|
|
|
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Ja kad sam nervozna ni ne mislim o hrani a kamoli da ju konzumiram!
Još kad zapalim, nemam ni apetita...Jednom mi se desilo da 2 dana nisam apsolutno ništa pojela jer sam bila nervozna i živčana!
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|