:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Upravo moja poenta. ^
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: |
zar zaista postoji tako jasna granica ko je iskljucivo dobar a ko los? (ili je ovo ipak neka druga tema) |
Zavisi od čovjeka dal je vidi ili ne vidi,a granica između dobrog i lošeg postoji u svemu, pa tako i među dobrim i lošim ljudima...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Hmm pa mozda je jednostavno iz razloga zato sto narod one ljude sto su dobri (prema drugima),, na neki nacin 'iskoristava'.. Narod zna da su ti ljudi dobri i da ce sve uciniti za njih,
dakle, da ce uraditi sto oni zele.. Ti dobri ljudi se ne znaju udaljiti i ne znaju reci: Ne, ja to nece, ja to ne mogu, nrgo uvijek gledaju kako ce drugima udoljiti..a njima kako bude.
'Losi ljudi' gledaju kako je njima dobro, i tako da im cesto i bude bolje.!
Ovo sigurno nije odgovor na pitanje, ali mozda i ovo igra neki ulog
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Zašto se dakle dobrim ljudima, koji malo što skrive, koji pošteno rade i pošteno žive, dešavaju zle i loše stvari? S druge strane, mafiozi i slični ljudi kojima moral malo što znači u životu, očito bolje prolaze u životu.
Nekad imam dojam da dobre ljude i sam bog kažnjava. .. |
Večito pitanje na koje nikada ne možemo dati konkretan odgovor,mada to da kriminalci prolaze bolje u životu od ljudi koji pošteno rade ima malo istine jel kako se kaže ničija nije gorela do zore,tako da to njihovo prolaženje "bolje" u životu jako kratko traje.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Godine: 32
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Teško je definisati to "dobar čovjek" i "loš čovjek", jer ne postoje potpuno dobri niti potpuno loši ljudi. Svaki čovjek ima i dobrih i loših osobina, samo što neko ima više dobrih, a neko više loših. Tačno je i to da se danas često loše stvari dešavaju dobrim ljudima, a loši bolje prolaze, mada se to može objasniti i time što dobre ljude više pogađa nepravda jer je najčešće i ne očekuju. U svakom slučaju, dobrih ljudi je uvijek bilo više, pa bi to mogla biti olakšavajuća okolnost.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Zašto se dobrim ljudima dešavaju loše stvari?
Zato sto ih djavo iskusava.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Mnogi ljudi kažu da dobrim ljudima loše stvari se dešavaju, život i nije toliko kratak, ti dobri ljudi su sa mnogočime blagoslovljeni tjekom svog života.
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Zašto se dakle dobrim ljudima, koji malo što skrive, koji pošteno rade i pošteno žive, dešavaju zle i loše stvari? S druge strane, mafiozi i slični ljudi kojima moral malo što znači u životu, očito bolje prolaze u životu.
Nekad imam dojam da dobre ljude i sam bog kažnjava. .. |
Svasta vi napricaste .
Uglavnom, tesko je podijeliti ljude na dobre i lose. Moras dobro izvagati dobra i losa djela, kao sto i ne treba dobre i lose stvari covjeka trpati u jedan kos.
Sve u zivotu ili pak skoro sve se desava sa razlogom.
Vjerujem da je tako, iako nam cesto ti razlozi nisu jasni.
Da losi bolje prolaze u zivotu, ne vjerujem bas, mozda jedno vrijeme ali zivot sve naplati hehe.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Svima se desavaju lose stvari, samo sto to dobri ljudi podnose teze i pitaju se sta su to bogu skrivili, a oni losi, predju preko toga jer nemaju ni savjesti a ni puno samilosti prema bilo kome.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|