:: |
Autor |
Poruka |
ivaaan_po Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 14
|
|
Hah...moze da se svrsta u duhovnu bolest...mada ne mora da znaci...treba biti umeren
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Jeste, to unistava coveka i ljude oko sebe.
Ne poznajem ljude koji su lepo prosli u zivotu a da su bili ljubomorni.
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Sve je bolest kada je zastupljeno u prevelikim kolicinama. Ljubomora moze biti dokaz da vam je stalo do necega ili nekoga... Ali mala je granica koju u nasim zivotima nerijetko predjemo pa postanemo bolesno ljubomorni...
|
|
|
|
|
|
*Sugar Lady* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Nov 2009 Poruke: 25 Mesto: Rijeka
|
|
Ja moram priznat da sam bolesno ljubomorna!! I nemogu protiv toga! Koliko puta sam se pokušala suzdržat i pravit se da mi nije stalo ali nisam mogla!
Po meni ljubomora je bolest i to neizlječiva!!
|
_________________ Dobro je kad u životu za nešto se boriš, rukama stvoriš!
Dobro je kad u životu nekoga voliš i netko te voli!
Dobro je kad u životu nekoga slutiš i netko te sluti, ali je
najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš lako da šutiš! |
|
|
|
|
andreica 09 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Maj 2009 Poruke: 67
|
|
Ljubomora je definitivno bolest i ljubomorne osobe (mislim na one tipa ko je taj sto ga gledas tako ili nemoj da mu se javljas) prerastaju u psihopate. Ja evo vodim rat sa mojim bivsim deckom,psihopatom, koji je krenuo od sitnih ljubomora,(sto su svakoj devojki simpaticne), pa do toga da mi je spalio 5 kartica jer mu nije odgovaralo da imam iciji broj osim njegovog. Problem je u tome sto ja nisam mogla da ga ostavim jer mi je dolazio i na kucu i pretio, dok nakraju nisam pozvala miliciju, pa samo se tako i rastali, Bogu hvala. Nazalost ima i takvih devojka, jedna je naprimer mom drugu izgrebla sofersajbnu ciglom i napisala `MAJMUNE`, debil. Savetujem svima-STO DALJE OD LJUBOMORNIH LJUDI!!!
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Mislim da je ljubomora teska bolest, koja ne samo sto razara onoga koji je nosi u sebi, nego i onoga koji se mora suociti sa takvim stvarima. I iz takvih veza se covjek jako tesko izvlaci, jer upravo ljubomora je ta koja u pocetku laska, a kasnije si u sve vecem paklu, pa i u strahu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|