:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
moze...odrastanjem, sazrevanjem, sticanjem vise samopouzdanja, jacanjem samosvesti...da je lako? nije...da je moguce? jeste samo nazalost, malo ko uspe
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Uuuu tesko da se to leci....makar u mom slucaju znam da je ne izlecivo
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
mislim da se ne moze lijeciti...moj momak je ljubomoran i to puno...na sve moje drugove je bio ljubomoran iako sam mu govorila da su mi kao braca,a on je govorio da me oni ne gledaju kao drugaricu...ispostavilo se da je bio u pravu,otkrila sam da me neki ne gledaju kao drugaricu...meni ne smeta njegova ljubomora,i ja sam ljubomorna pomalo..
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
mislim da ona prava bolesna ljubomora nema lijeka
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ako je u normalnim količinama može - kontrolisati je ali kad prevazilazi granice i kada pređe u opsesiju to je nemoguće. Ne možeš je kontrolisati jer ni ti ne osećaš tu ljubomoru.ne vidiš sebe u svemu tome!
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
TAMARA MAGIS je napisao/la sledeće: | Pitanje je jasno....
interesuje me ovo,jer imam dobru koleginicu,koja ima bolesno ljubomornog muza.Verujte mi da ne sme da se nasminka i ako zajedno idu na neku proslavu....Hocu da cujem od vas,sta mislite,lecili se ta bolest ili ne |
hmmmmmmmmmmmmm svoju ljubomoru moguce je izlecti..ali tudju, malo teze...stavr je samo karaktera samopouzdanja i uopste volje da verujete nekom drugom..ali ponavljam to je kad je u pitanju izlecenje sopstvene ljubomore...ali tudju boljku ne mozete leciti na zalost..dok se sam ne izleci
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Može, okreneš se i odeš...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
SASHKO88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 20
Datum registracije: 29 Jun 2011 Poruke: 30
|
|
TAMARA MAGIS je napisao/la sledeće: | po vama sta je za nju najbolje resenje |
najbolje rešenje je da osobe razgovaraju o tome. da jedan drugom posvete više pažnje i da na taj način dobiju malo više poverenja jedan u drugog. sebično je i krajnje nekompromisno rešenje optuživatu neku osobu kako je preterano ljubomorna i da MORA to da reši. ljubomora je njihov zajednički problem i moraju ga zajedno rešiti,razgovorom.
imao sam primer kada je devojka počela da pravi scenu samo zato što sam pogledao drugu devojku,onako bez ''muskog mastanja'', ko da bih pogledao neku stariju zenu...
takodje sam primetio da sam i sam ljubomoran. smatram da je ljubomora strah da se neka voljena osoba ne izgubi...
|
_________________ ¸Opasna bolest zahteva gorke lekove |
|
|
|
|
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
Svako ima izvesnu dozu ljubomore.Neko manje neko vise.S"tim se rodis i mres.
|
|
|
|
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
Све има своје границе па и љубомора. У малим количинама није опасна, али кад је претерана то није више у питању љубомора, већ чиста посесивност.
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Biću kratka: ne može. Može se samo pritajiti i prikriti kada to onoj osobi koja je ljubomorna odgovara iz ko zna kog razloga, ali kada izbije, izbije tolikom gorčinom, bijesom i gnjevom da pomene i ono kad si bio u utrobi i kad si majku ritnuo. Tu pomoći nema. Ima samo pretvaranje, skrivanje i maska, dok sve unutra ključa i ne počini zlo koje se malo sa čim porediti može, dok ti ne ubije i samopouzdanje i ličnosti i vjeru u tvoje sposobnosti, dok te ne načini ništavnim bićem, malim i bijednim i u vlastitim i u tuđim očima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
LJUBA291991 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Jan 2017 Poruke: 9
|
|
da, svakako. Ja je u velikoj meri kontrolisem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|