:: |
Autor |
Poruka |
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Razne stvari se desavaju i dobrim i losim ljudima. Nije tu pitanje da li je neko siromasan ili bogat, vec kako je do toga doslo...
Ne kaze se dzabe sve se vrati, sve se plati...
I jos> Da nema crnog belo ne bi ni bilo belo...
Konstatacija sa pocetka je samo bitna u jednoj stvari, dansanja kultura i sistem vrednosti. Treba biti srecan sa onim sto imas i onima koji te vole, a ne nesrecan zato sto nesto nemas.... To je filozofija...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: |
Nekad imam dojam da dobre ljude i sam bog kažnjava. .. |
Pa, ima istine u tome. Biblija kaže da nekad i sam Bog dovodi u iskušenje svoje stado da vidi ko će posrnuti i ko je vera , a ko nevera. Sećate li se one priče o starcu Jovu . Što njemu da se desi sve ono što mu se desilo? Iskušenje, bolan.
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Mislim da smo svi satkani od krvi i mesa, da je dobro i zlo sastavni deo svačijeg života, pitanje je samo ko šta i kako podnosi. Dobrima se dobro vraća, naravno ne odmah ali i lošima se mnogo više loše urađeno vraća, samo oni to možda preživljavaju na neki drugi način.
Moja definicija lošeg je da je to osoba koja svima, osim sebi naravno, misli sve najgore, a dobra koja pomaže drugima u bilo čemu, i sreća onih kojima ona čini dobro,zapravo više znači nego li lično zadovoljstvo.
|
|
|
|
|
|
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
Zato sto samo ovozemaljski pacenici idu u raj
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Možda je to samo plod naše mašte .. Tako i ja mislim al kad pogledam malo bolje realnost nije tako. I loši ljudi stradaju gore nego dobri .. Ali mi se uvek to zapitamo " Zašto se uvek dobrima dešavaju takve stvari? "
|
|
|
|
|
|
°_Daniel_° Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München
|
|
Svima se dogadjaju lose stvari, samo sto kod dobrih osoba nas to pogodi, dok kod losih osoba to i ne primjetimo ili mislimo kako su to zasluzili...
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Loše stvari se dešavaju svakome,bez obzira dal' je dobar ili loš.
Samo što loši ljudi naviknu na loše stvari pa to i ne uzimaju srcu previše.
Dok dobri nastoje da rade i doživljavaju dobre stvari,pa kada im se desi nešto loše
onda se pitaju zašto im se to desilo kada su oni dobri.
S*anja se dešavaju svakome i u svako vrijeme...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Mozda je bolje pitanje zasto dobre stvari se desavaju losim ludima
Sve je to iluzija
I ovde najcesce je upotrebljiva rec
"Ne razumem zasto je sve to tako... sve lose(odvratno) zasto ja moram da radim od jutra do noci da bi preziveo, a neko ........"
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Zašto,jbg možda si trebao da budeš loš,pa nebi morao da radiš
toliko ... Misliš da je to dobra stvar biti loš a imati sve...
Znam podosta loših ljudi pa im se i ne dešavaju dobre stvari često
bez obzira što ne moraju da rade od jutra do sutra.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
°_Daniel_° je napisao/la sledeće: | Svima se dogadjaju lose stvari, samo sto kod dobrih osoba nas to pogodi, dok kod losih osoba to i ne primjetimo ili mislimo kako su to zasluzili... |
U pravu si...
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
šamar je napisao/la sledeće: | Zašto,jbg možda si trebao da budeš loš,pa nebi morao da radiš
toliko ... Misliš da je to dobra stvar biti loš a imati sve...
Znam podosta loših ljudi pa im se i ne dešavaju dobre stvari često
bez obzira što ne moraju da rade od jutra do sutra. |
Neee nisam pricao o sebi ovde
A kako ljudi reaguju na to
Ne mislim da je dobro imati sve i biti los... a i zavisi kako si los mozes biti los covek po putanju zene i dece... po ne vracanju dugova i eheheheeee jos koliko ih ima
Slazem se sa tim da losiji covek moze brze da uspe u svom zivotu, all ne i da se zadrzi na tome
Dobar moze se boriti do kraja zivota i ne uspeti... to je zivot... da je uradio nekoliko drugih izbora kad mu je ispadala sansa sigurno ne bi nilo tako
I ne moze covek biti los ako vidi na ulici babu kako ne moze da predje ulicu i ne pomogne to je sasvim drugo
|
|
|
mnebojsa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 09 Apr 2009 Poruke: 9 Mesto: Beograd, Zemun
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | nije tema predveidjena za to... li nema veze...
za mene...
dobra stvar... sve ono sto doprinosi bar jednom pojedincu a ne ugrozava nikoga, ili zrtva jednog pojedinca za vise ljudi
losa stvar... sve ono sto ugrozava bar jednog coveka a donosi dobro nekom drugom
uprosceno... |
U potpunosti se slazem.
Prica da je neko dobar samo zato sto nema petlju da uradi nista u svom zivotu i zato sto je lenj i nesposoban kod mene ne prolazi. Ti "dobri" koji se stalno nesto zale, stalno im nesto fali su u stvari samo PARAZITI drustva.
Lose stvari se desavaju "dobrim" ljudima samo zato sto i nisu bas toliko DOBRI, a posebno im nisu bas najbolje misli i zelje.
Postupke ne pominjem jer ih uglavnom nema.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|