:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mene sad zanima recimo zasto niko nije spomenuo da je Zimonjic uzeo trofej u dublovima? To sad ispada kao manje vazno?
Isto tako, kad sam postavila ovu temu, vise sam isla ka pevacima, glumcima koji uspu u necemu. Al mi sad pade napamet Seka Aleksic, koju neki volimo neki ne volimo, nije bas legenda i tolika pevacica, ali Seka je odrzala mnogobrojne humanitarne koncerte u Srbiji gde su od karte placene kompjuteri za neku skolu. Mislim da to zasluzuje pohvale. Ipak nije uspeh, bar za mene, samo zaraditi pare, i nek te ljudi znaju. Drugo, ovde gde sam ja, ima mnogo ljudi koji nose dres Bodiroge recimo, Divca...a nisu nasi, to je uspeh. Uspeh je kad Dzoni Dep, da 2 miliona u bolnicu...Biti poznat, stati i pevati jeste uspeh, ali na tom uspehu samo mozemo da ocenjujemo neciji izgled ili glas.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Znash kako, moja profesorka mi je uvek govorila da "muzika oplemenjuje dushu" (mada koliko "prljava" dusha mora da ti bude da slushash ove shto arlaucu to stvarno ne znam)...Zato se zadrzavam samo na muzici ako cemo vec o tome da pricamo jer kroz zvucnik i onako ne mogu da vidim koje su joj boje gacice ili koliki joj je plucni kapacitet...mada ni ne slusham te pevacice koje su prvo postale po tome poznate pa tek po drugim stvarima
Pravi i jedini pevaci narodne muzike kod nas su Miroslav Ilic, Tozovac, Cune Gojkovic i td...Ovi shto ispijaju aspirine, cupaju sebi kose, truju se...ti si samo izrodi proiznikli iz neukusnog rock-a...
A tracevi i ostale gluposti...secam se da je jedan novinar na TVu rekao da "Nijedan uspeh ne prodaje novine toliko koliko ih prodaje jedan neuspeh poznatih". Jednostavno mnogi ljudi ne vole "poznate licnosti" i pokushavaju da ih, pronalazeci njihove mane, vishe priblize sebi i "spuste na zemlju".
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo primer i za Micheal Jacksona, umro covek i sad ga svi volimo, bez obzira sto je pedofil, bez obzira sto je glup ko noc. Dok je Farah Fawcett umrla isti dan i vise niko ne komentarise o tome. Zasto?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
Farah Fawcett je glumica Charlie's Angels, al onih prvih...eto toliko je Jackson zasenio da ljudi ne znaju da je umrla od raka anusa sa kojim se godinama borila.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|