www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Obrazovanje?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 10, 2009 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zapravo ne, dragi njen Alex 2 dana govori kako covek moze biti obrazovan ako mu fali 1 ili vishe od gore navedenih "faktora", a da to nije znanje. Ako njega nema onda je po default-u neobrazovan, a sve ostalo je stvar - kompromisa. Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 10, 2009 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jbg, ja se i dalje ne slazem. Ja i dalje kazem da je sve povezano, pomesano, kombinovano. RazzRazzRazzRazzRazzRazzRazz Jedno se vise visi i oseti, opet jedno manje. Wink ..al definitivno jedno bez drugoga ne moze. Mr. Green
Peace. Laughing

halleluya
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jun 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 11, 2009 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna bar 2 strana jezika.koristiti racunar,zna da komunicira sa ljudima,pozeljno da ima i diplomu ali najvaznije je to znanje primjeniti

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 11, 2009 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da sam nakon danasnjeg dana fajneli skuzila vlastiti stupanj obrazovanja (i vrlo sam ponosna na sebe tj. taj stupanj Mr. Green i da mi nije vise stalo ni trudit se misliti o ostalima jer je obrazovanja na ovom tlu toliko ogavno i pateticno da me je doslovno sramota sto zivim ovdje. Nemaju tu vise nikakve veze ni diplome zbog kojih navodno mozes imati bolji posao, ni knjizice zbog kojih se navodno razvija vokabular, ni sposobnost da se znanje primjeni, ovdje nema vise nicega, svako mlati svoje i hoce nesto a niti jedna osoba da ucini nest po tom pitanju! Sve polazi od toga sto i dalje ljudi mojih godista salju poslovne mejlove sa pocetnim pitanjem "JER" umjesto "JEL'" , ne daj Boze onda da zna gdje je SAD, ali se zato hvali kak je prepisivala cijeli fakultet i trti se u Ministarstvu na istom polozaju gdje sam i ja ! Pfuj! ! Sramota!

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 17, 2009 2:08 am    Naslov poruke: Re: Obrazovanje? Na vrh strane Na dno strane

EGO! je napisao/la sledeće:
Šta je po Vama obrazovan čovek?

* čovek koji ima diplomu?
* čovek koji puno čita?
* čovek koji ima opšte znanje?
* čovek koji poseduje ogromno znanje iz samo jedne oblasti?
* čovek koji "ima" znanje, ali nema diplomu?
* čovek koji je pismen?
* čovek koji zna da se izražava?
* čovek koji je kulturan, zna da se ponaša u društu?
* čovek koji ne psuje?

Sve je ovo pomalo povezano. Pokusacu od ponudjenih osobina da sklopim neku moju zamisao obrazovanog coveka Smile

Obrazovan covek je covek koji poseduje diplomu, ogromno znanje iz jedne oblasti (vrlo verovatno one koja ga i zanima), pritom je pismen i vaspitan Smile

E sad ako je neko pismen i vaspitan on onda zna i da se ponasa u drustvu i ne psuje (mada ja povremene ispade ne gledam kao neke smernice ... tek ako to postaje svakodnevno i u svakoj drugoj recenici). Covek koji koristi psovku ne moze (ili nece) da pronadje odgovarajucu rec, ili vise njih, da opise ono sto misli! Onaj koji zna posao, ali nema diplomu nije obrazovan - jer ako je vec u toku sa profesijom, lepo vaspitan i puno cita ne vidim ni jedan razlog da nema i diplomu Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Obrazovanje? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon