:: |
Autor |
Poruka |
jole73 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Apr 2009 Poruke: 1
|
|
Ako vam je dosadilo da izlazite na ulicu da bi zapalili cigaretu, ako ne zelite da se krijete po toaletima i osecate kao manje vredna ljudska bica - podrzite predlog Zakona koji cuva slobodu izbora svakog pojedinca! Zakon koji je po meri i pusaca i nepusaca! www.zastitaumestozabrane.com
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
jole73 je napisao/la sledeće: | Ako vam je dosadilo da izlazite na ulicu da bi zapalili cigaretu, ako ne zelite da se krijete po toaletima i osecate kao manje vredna ljudska bica - podrzite predlog Zakona koji cuva slobodu izbora svakog pojedinca! Zakon koji je po meri i pusaca i nepusaca! www.zastitaumestozabrane.com |
Pa nije baš ni na ulici lijepo da se konzumira duvan...
Pa sad ako moj nekakav recimo ćejf ili neka navika
nanosi zdravstvene tegobe,nekome sem mene,
to i nije baš u redu...
Zašto bi jedan ne pušač zbog nečijeg poroka ispaštao,tj zašto bi se gušio...
Nema razloga za to,pa tako i radim kada imam potrebu da zapalim,
a pri tome se u mojoj blizini nalazi ne pušač,obavezno ga pitam
dali mu smeta da ja sa svojim ćejfom uništavam njegovo zdravlje...
Ako mu ne smeta ja onda i zapalim,ako mu smeta,onda ga zamolim
da pokuša da se navikne na trovanje, pošto ja nemam namjeru da se šetam po hodnicima ili ulicama da bih zapalio cigaretu,ako mu toliko smeta neka malo prošeta, dok ja ne završim svoj duvan...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
da, tak su i u UK mislili da nece uspjeti, da vidis sad kak svi izlaze na ulice i dime, to nije normalno! stoje vani i purnjaju kao ludi! a unutri nitko ni da pomisli da zapali i pozali se.
ja znam kak cu i ja tak isto. sorry, ali ne mogu prestati pusiti jer ljudima smeta moj dim u jednom kafeu. u stanu nepušača sigurno necu zapaliti, ali cu sigurno izaci na balkon da zapalim. nije izivljavanje, nego simply nacin zivota, kao sto i oni ne vole zapalit uz cugu ili kavu, ja eto obozavam!
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
|
|
Pa normalno da ni ja ne zapalim cigaretu u obdaništu ili na nekim mjestima
gdje ne bih zapalio i bez ovog šuntavog zakona...
U kojim je lokalima baš zabranjeno da se puši ja jednostavno izbjegavam takva mjesta...
Ali u svakom lokalu treba da postoje mjesta koja su predviđena za pušače...
Takođe na "poslu" imam tu slobodu da mogu da zapalim kad god hoću a da mi niko za to ne trlja nos...Jer tu baš i ne može svakakav "inspektor" da njuška dali neko konzumira duvan...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
|
|
Pa sad ako imaš želju,to i radi,samo koliko je ljepo to da radiš ne znam...
A osim toga malo je glupavo porediti kašljanje ili nakašljavanje nekome u lice sa pušenjem cigareta,dok to radim u svojoj kancelariji, takođe pri tome ne izduvavam dim nikome u lice.
Takođe mogu svakog da udaljim iz moje kancelarije ako to želim,sem toga veoma se rijetko u toj kancelariji nalaze ljudi kojima je najveći problem nikotin,imaju oni mnogo veće probleme sa kojima se susreću na tom mjestu...
Kako rekoh glupavo,što nije bilo za očekivati od tebe...
|
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa i mene smeta ova zardinjera ispred moje zgrade i ne podnosim je i nebitna mi je, jer svaki put kad se isparkiravam moram je pomjerit, i ne vratim je, sto da joj radim, nije moja, vraca je komsija da bi cvijece uljepsavalo njegov mali svijet u zajednickom nam dvoristu, mislim... i tko mene pita? tak cu se ja lijepo sklanjat u dio gdje mogu uzivati potpuno, a ne 50% jer ljudima smeta to kaj ja pušim. sorry, ali mi je nepojmljivo da sjedim u kavani bez cigareta, isto kao i tom komsiji da ne dosipava vodu u to jeb*tacno cvijece na svaka dva sata. svi smo različiti, to prihvatam.
necu ni sjedit u kafiću onda na zimu, u baštama se valjda sme pušiti. otkud znam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
šamar je napisao/la sledeće: | Pa sad ako imaš želju,to i radi,samo koliko je ljepo to da radiš ne znam... |
Takodje ne znam kol'ko je uopshte lepo nekome da kazesh da "prosheta" ^
A glupavo jeste, priznajem, od mog nakashljavanja niko ne moze da dobije rak pluca ^
edit: "i tko mene pita? tak cu se ja lijepo sklanjat u dio gdje mogu uzivati potpuno "
Apsolutno se slazem ^
Ako vec "ugrozavash necije zdravlje" ti si taj koji treba da se prilagodi drugima, ne drugi tebi.
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
|
|
Ajd' sad,jako dobro znamo, obadvojica,da ja nikome ne govorim da prošeta,
da bih ja zapalio cigaretu...To je trebalo da izgleda kao moje slaganje sa pokretačam ove teme,da se malo više treba povesti računa o ljudima koji konzumiraju duvan.
A ne samo o onima koji ga ne konzumiraju...
Samo na malo "duhovit" način,ali je očigledno da se na različite poticaje smijemo...
A takođe sam siguran da ni ti nikome nećeš da kašlješ u lice,ne što od toga ne može
da dobije nikakvu boleštinu nego jednostavno "vidi" se da nisi takav lik...
Mnogo je manje ljudi dobilo rak od duvana nego od nekih drugih stvari,
dok te iste stvari još nigdje nisu zabranjene...
Kao što su mnogi građevinski materijali,olovo i da ne nabrajam dalje...
|
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
Ja se u potpunosti slazem sa Andjelom
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|