www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vas prijatelj / ubijen zbog pljacke banke...
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 13, 2009 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mayce, meni je najbolji i jedini tad prijatelj ubijen zbog dugova,droge i ostalog prije 4 godine iza ledja kad smo izlazili iz jednog kluba, i na krajnjoj pameti mi je bilo sto ce ljudi misliti o meni jer to nikad necu prihvatiti? Mislim..tek sam sad skoro i prihvatila, sigurno nisam mislila o tomu kak cu sakriti pred nekim tamo ljudima da sam tuzna za njim, sto god on bio, tj. cime god se bavio. . A pogotovo pred nasima na ovim prostorima koji imaju uvijek tisucu i jednu predrasudu prije nego i otvore oci u svom krevetu, za takve me je tek bolela cofica.
Tak da.. sorry.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 10, 2009 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam koliko je vezano bash za temu ali... okretanje ledja je u oba slucaja...

Mislim deshavalo se ovo i ranije, al' ovo mi je najsveziji primer...

Elem, ortaci od detinjstva, od osnovne, tzv. "najbolji" okrecu ledja jednom liku, govore svima da ne pricaju sa njim... Zashto? Zato shto se navuk'o na hors. Znate shta je najsmeshnije? Svi su prvi put probali istog dana ^

I sad', do juce najbolji ortaci, koji su svaki dan po ceo dan provodili zajedno vishe se "ne poznaju", pljuju ovoga nonstop... Umesto da se potrude bilo kako da mu pomognu, pa makar ne uspelo... kenja mi se od takvih ljudi...

The tears of a clown make the whole world laugh.

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 10, 2009 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jest da loše izgleda,ali u nekim slučajevima tako je i najbolje...
Nekim ljudima jednostavno nema pomoći...
Ja sam poznavao jednog momka koji je bio mlađi od mene,dvije godine...
Družili smo se mi nekada,kao klinci,pa čak u nekim trenutcima smo i bili doro dobri prijatelji,samo što je on bio problematičan od malih nogu.
Mada on je za to najmanje bio kriv...Otac mu je bio nekakav lokalni harmonikaš,teška pijandura i mnogo zaeban lik,opet majka divna žena,bez koje je ostao pre svoje 18-te godine...Taj momak je radio svakakve stvari ,od rane mladosti,je počeo da brljavi
pravi probleme,i tako to,sve što ide s tim.Postao je jedan od ljudi koji su dobar novac zarađivali,na neke svoje načine koje je godinama usavršavao...
Pre par godina,je počeo da konzumira tožu,jbg i ako je svašta radio i konzumirao,
uvijek je govorio da žuto nikada neće u njegov organizam...Pa mi smo se skroz rijetko viđali,onako po nekim veseljima i to jer,ja sam znao šta on radi,i nisam željeo da me neko povezuje sa tim stvarima...E prošle godine on mene zove ima nekakve probleme,koje bih ja mogao da njemu riješim,iako sam znao u čemu je stvar,opet sam otišao da se vidimo,ja kada sam njega vidjeo taj čovjek se prepolovio,naravno vidno propao i pola onoga što je pričao ja nisam uopšte razumio...
Skontao sam samo da je upao u vnago do grla,ajd što se navukao ,nego je imao problema sa policijom,i to gadnih...Trebao je da ide na izdržavanje zatvorske kazne od 6 mjeseci,ali kako je već pre toga bio skoro dva mjeseca u istrazi ,pa mu je ostalo još četri metra da odguli.Ali u" Foči" jedno jako neprijatno mjesto.Znajući da ja poznajem neke ljude koji bi mogli da ga prebace na neko mnogo po njega bezbjednije mjesto...
To sam i uradio,ali da mi obeća kada se tamo "skine" i odsluži to što je trebalo,da neće da uzima to smeće...Znaš šta mi je rekao,poznajemo se dugo, neću da te lažem,
ja tebi mogu sad da kažem bilo šta da bi ti meni pomogao,ali ja ako se i skinem
i izađem iz zatvora,ja ne mogu da obećam da ja to neću uzeti prve prilike.
Jer ja dobro znam šta volim ,a jbg volim da se ...? Mada svejedno šta da je rekao ja bih njemu pomogao,kao što sam i uradio,i rekao mu da ću mu ja pomoći da nađe nekakav normalniji posao,od kojeg će moći za početak da živi dok mu iz glave to smeće ne izađe...
Tako i bi,izađe on ,popunio se fino,čak sam i čuo da je bio dobar sa vladanjem i da je radio u kuhinji,ja mu obećani posao nađoh i sve bi fino,dok pred novu godinu
ne saznah da ga je djevojka našla u stanu mrtvog,predozirao se.???...
E pa zbog toga mislim da nekim ljudima jednostavno nema pomoći,niko i ništa ne može da
pomogne takvim ljudima,bez obzira dali su prvi put ili nisu uzeli zajedno sa njim
nekakav opijat.Heroin je mnogo zaeban,znam da nisam ništa rekao što drugi ne znaju...
Ali oni koji imaju namjeru da se rade sa njim,neka dobro razmisle pre nego zaigraju
sa ovim zlom,jer ako jednom uđeš u taj krug treba mnogo truda i mnogo volje da
izađeš živ iz tog kola...Postoje slučajevi i tako to,ali ja znam i za one kada su ljudi ugrađivali blokatore,pa ih nakon nekog vremena "čakijom" čupali iz ruke ili mjesta gdje je bio,samo da bi mogli da se puknu...Ako već neko i hoće da se drogira ,neka to radi sa manje opasnim drogama...
Ne shvatam želju kod tih ljudi da stondiraju,dok život prolazi kraj njih...
Ovakvih priča znam i mogu da ispričam(napišem) stotine,
i nisam ni najmanje sretan što znam ovakve priče...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 11, 2009 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni je jedan od najboljih drugova overio pre 3 godine... al' opet, pokushavao sam bar da mu pomognem, a ne... mada... ona jedna stvar zbog koje se kajem je vezana za tu pricu... I sad' ti meni reci, jesu ti ljudi prijatelji? Ne mislim da njega shto se gudra, vec na ove shto ga sad' pljuju? Shta ti garantuje da nece i tebi tako zbog necega sutra okrenuti ledja?

Alexns je napisao/la sledeće:
ILLNINO je napisao/la sledeće:
Narkomani su najgori ljudi njima se ne moze verovati ma koliko oni bili dobri.Uvek ima da te zajebu kad tad !!

Veruj mi mnogo, mnogo cesce su me "zaj*bali" oni puni sr*nja o poshtenju i moralu. Oni kojima je u glavi da uzmu svoju dozu i nemaju vremena za sitna spletkarenja uvek ce ti reci u lice shta imaju...ili sam ja naletao samo na takve... Rolling Eyes

davno napisano na drugoj temi, al'...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 11, 2009 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alex,namjerno sam citirao prijatelja,kada je rekao da neće da me laže,
i da ne može da garantuje kada izađe da neće da se pukne...
To dovoljno govori o tom čovjeku i ako je bio u velikom s***u i pored mog uslova,
za koji je mogao da kaže bilo šta,ali nije htio da me prevari.
Poznajem ljude koji su me lagali ili prevarili za mnogo neozbiljnije stvari samo da bi izvukli neku korist ,a uz to su se predstavljali,ili važili za nekakve prijatelje...
Čovjek koji koji kada mu prijatelj ima problem,a on mu okrene leđa sigurno mu nije prijatelj.Tom čovjeku sam ja smio i da povjerim život,pre nego se navukao,ali jednostavno poslije toga,to nije bilo moguće da uradim,ali i dalje smo ostali dobri.
Mada sam znao da mi nikada nebi neko zlo nanijeo,koliko god da je urukan bio.
Od tog čovjeka nikad niko nije čuo da je on nekoga ogovarao,
sve u svemu bio je mnogo bolji čovjek, od mnogih koji važe za dobre ljude i ako je bio kriminalac i narkoman,znao je i poštovao svoje prijatelje, nije zaslužio da svoj život okonča na onakav način.
Ja nikada ne bih vjerovao ljudima,koji ogovaraju prijatelje,tj i nevjerujem im.
Ljude koje volim ,ne povređujem,nit' im okrećem leđa kada im se pojavi nekakav problem.Sad ako se zbog nekih razloga ne družim sa čovjekom,to ne znači
da treba da ga mrzim i ogovaram,jednostavno postoje neke granice koje ja ne mogu i ne želim da prelazim...A ti ljudi što na taj način šikaniraju tog momka,to nisu dobri likovi,i vjeruj mi sigurno bi i tebi uradili isto...Svi ljudi nisu isti,pa tako i narkomani,
ovo kažem jer se u većini slučajeva smatra da narkomani nisu ljudi.
Jesu isti kao i svi mi koji nismo narkomani,samo što imaju različit problem,pa
tako i ne mogu da se složim sa onim citatom,da su to najgori ljudi i da nemožeš
da im vjeruješ,možeš sve je to do čovjeka bio on narkoman ili ne...
Poznajem takođe popriličan broj bivših heroinskih zavisnika koji su uspjeli da
se spasu tog zla,i uz metadonsku terapiju normalno žive,među njima ima profesora,
dirktora nekih firmi,običnih radnika itd...Imaju porodice i žive normalno...
Samo ti ljudi su imali damu,da to izbace iz svog života,jer ako imaš damu da se rokaš,
treba da ih imaš i da se skineš.A takođe poznajem slučajeve kada su ljudi se skidali na suvo,i uspjeli i nikada više heroin nisu uzeli,pa za te ljude se ne može reći da su kukavice ili nešto slično,to je hrabrost,i velike muke su u pitanju,ali eto i moj frend
je bio jedan od njih,skinuo se u najtežim mogućim uslovima,nastavi sa životom ispočetka.i šta onda,pojavi se smeće od čovjeka i za pet minuta upropasti život koji je bio na dobrom putu da se spasi.Pa i jedno od mojih kajanja u životu je vezano za ovaj slučaj,
ali za čovjeka koji je ponovo upropastio život jednom dobrom čovjeku...
Nažalost sada je vani,ali i ako se ne vrati ovamo,želim mu da doživi istu sudbinu koju je doživjeo ovaj moj prijatelj,a ako se vrati...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 11, 2009 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U neku ruku mi je drago da smo se razumeli Wink ... al' opet bi mi bilo draze da nemam pojma o cemu pricash... ^^

Elem, "zakljucak" - Takve price vishe govore o onima koji iste pricaju nego o onima o kojima se price ispredaju...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 11, 2009 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"zakljucak" - Takve price vishe govore o onima koji iste pricaju nego o onima o kojima se price ispredaju.

Zavisno s koje strane čitaš ili gledaš na njih...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Vas prijatelj / ubijen zbog pljacke banke... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon