:: |
Autor |
Poruka |
majuska87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2008 Poruke: 10
|
|
ja jedno vrijeme nisam imala nista protiv esteske hirurgije ukoliko ce to osobu da usreci i da popravi samopouzdanje.......medjutim to se promjenilo. poznavala sam osobu koja je izgubila zivot nekoliko godina poslje ugradjivanja silikonskih grudi. naime jedan silokon je iscurio, a da ona nista nije primjecivala, kada je primjetila bilo je kasno....dobila je rak. izgubila je zivot u 31-oj godini i ostavila troje malene djece iza sebe....tuzno ali istinito:(((
zato mislim da svaka osoba treba da razmisli ne 2 puta vec 5 prije nego sto bilo sta koriguje na sebi. ja licno sam protiv, osim ako se to zaista mora, npr opekotine, oziljci i slicno.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Ma brate,neka plastike i silikona...
Šta fali Michael Jackson-u sem nosa i pola tijela,baš je fino i ljepota,milina za pogledati.
Šalim se,svako ko osjeća ili ima potrebu za nekakvim korekcijama na svom tijelu,neka to i radi,nemam ništa protiv.Da imam nekakvih deformacija uradio bih sigurno,
sve da ih uklonim.A sad nešto bez potrebe, kao uljepšavanje i te zaebancije
neka hvala,više volim ujutru kada se brijem da vidim sebe na ogledalu nego nekoga koga ne pozajem...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Pa sad nepotrebno pretjerivanje mi se nikako ne sviđa. Znači grudi broj 6, usta ko da te napao roj čela, izobličenje face i to ...
Al recimo ukoliko neko ima stvarno potrebu da popravi nešto na sebi, a da to nije ovako pretjerivanje, onda zašto ne? Npr, nos, uši, povećanje grudi do normalnog broja ili broj viši od onog što imaš, i slično..
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja sam u sustini protiv toga samo zavisi do situacije naravno:jedino se slazem ako covek bio operisan i ostalih veoma puno oziljci i na primer ako imao saobracajnu nesrecu,izgoreo kozu onda sam naravno za...da se to manje vidi i ako nisu uvek uspesne operacije...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|