:: |
Kojeg sajta biste se pre odrekli? |
Odrekao/la bih se domaceg.de |
|
42% |
[ 11 ] |
Odrekao/la bih se Facebook-a/MySpace-a |
|
57% |
[ 15 ] |
|
Ukupno glasova : 26 |
|
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Jbg, rekoH ti vec, oko 90% tak'ih imam na FBu, to je moje vidjenje Al' ja ovde i govorim o svom licnom mishljenju, a ne generalno, pitanje je veoma konkretno i dao sam konkretan odgovor
^^ Isto (bi trebalo da bude), ko shto vec rekoh, sa grupama na FBu ^^ samo shto je, kao i u svakom faktoru u zivotu, "zabava" stavljeno u prvo svetlo na FBu, tako da vecina nit' cita shta se tamo pishe, nit' ih interesuje da pogledaju.
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Odrekla bih se ja i jednog i drugog, bez problema Na domaci sam dosla slucajno i otisla, onda se posle nekog vremena opet vratila (ne nisam imala drugi nick, samo oko godinu dana nisam svracala ) i ostala... Mozda ce nekome zvucati uzasno, ali ja ljude ovde gledam kao nickove, dok ne predje prica na msn svi su za mene ovde nickovi i moze biti musko iza zenskog nicka ili obrnuto... bas me briga Malo ljudi sam odavde upoznala i te koje sam upoznala smatram da su bili vredni toga. Facebook je druga prica, nalog imam tek 3/4 meseca, nemam hiljade i hiljade prijatelja, nemam pola Turske i Saudijske Arabije medju prijateljima, tamo su ljudi za koje smatram da ih poznajem, nekoliko od njih ne poznajem licno, ali su eto nasli svoje mesto tamo Kada bi bas doslo da moram da biram, koliko god domaci meni bio drag, opredelila bih se verovatno za facebook jer sam tamo pronasla ljude za koje sam mislila da ih vise nikada necu ni cuti ni videti, a to bih tesko dobila ovde kroz neke nickove
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Mislim da bih ostala na facebook-u. (na myspace-u ni nisam)
Kao sto je skorpijica rekla, nasla sam neke ljude za koje sam mislila da jih nikada vise u zivotu necu videti.
A inace, svi koji su mi ovde na domacem dragi su mi prijatelji na facebook-u. Tako da..
A i na facebooku je puno puno ljudi sa kojima nisam u sansi da se vidim svaki dan vec na svako toliko meseci pa mi je tako i lakse da se cujemo, skoro svakodnevno.
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa ja radije ne bih nijedno, uvijek bih birala realnost tj. druzenje u realnom svijetu.
no, kao odgovor na temu dacu - domaci. fejs me se nije dovoljno dojmio i nemam potrebu pronalazit stare drugare jer se i sa njima cujem preko mobitela. tak da ga koristim samo za zaje.anciju sa par frendova s domaceg . a ovdje mi je vise gust pisati nest, makar sto god i mjenjati misljenjaa. mada i to vise volim live. no.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Obzirom na to da me nema na facebook-u, već dolazim samo ovde, pod uslovom da imam nalog i kad bih morala da biram odrekla bih se facebook-a. prosto i jednostavno. Prijatelje koje bih imala tamo imam i u stvarnom životu i ako mi se priča, izaći ću na kafu sa njima, a ovo je forum gde svako iznosi mišljenja i o nekim životnim temama i morate priznati, zanimljivije je razmenjivati mišljenja sa drugima i čitati ista.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Po anketi gore 7 glasova je da bi se odreklo Facebook-a , a samo 1 se izjasnio da bi napustio domaci ( predpostavljam Alexns )
A po postovima (bez pokretaca teme) nas je 4 koji bismo napustili facebook prije no domaci , a 3 je za to da bi napustili domaci prije no facebook
Ja bih se isto prije odrekla facebokka no domaceg , jednostavno jer me tip komunikacije kao sto je facebook ne zanima pa samim tim nemam ni nalog niti sam ijednom otisla na tu stranicu.
Sto se tice prijatelja oni koji su mi pravi prijatelji ( a tih je jako malo) s njima se vidjam uzivo ili na msn ili telefonom , a poznanika imam milion mali i bas se nesto i ne trudim da ih okupljam oko sebe svakodnevno , kad se sretnemo sretnemo
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Pa ovaj forum mi je zanimljiviji od Facebooka. A ortacima bi rekao da se presele na domaci.de. Usput ima i muzike za download tako da se pre odrekao Facebooka.
Tako da imam i jare i pare
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Sigurno na Fejsu imas ljude koje si "sreo" ovde. |
Ali ovde nema osoba koje smo originally sreli na FB-u. Ili ih ima mnogo manje od onog prvog primera. No, to ipak govori i o masovnosti FB-a.
Citat: | Evo ti primer: Sigurno ti se desilo da vidis da je odredjeni clan odgovorio na neku temu i ne pogledas da vidis sta je napisao jer vec znas sta bi otprilike mogao da napise. Ja znam barem 5 takvih clanova, a nisam tako cesto na forumu. Ako postoje takvi, otovri poneki njihov post i vidi jesi li u pravu. Ako jesi, znaci da ga/je poznajes.
Da ne spominjem to da za bar 10 clanova znas u kojim podforumima najcesce pisu, a u kojima nisu nikada, u kojim temama su najaktivniji, a koje ih ne interesuju, itd, itd.
Sad vidi koliko poznajes neke clanove, a da nisi ni svestan toga. Wink |
Ajme, jerotije, otkad to znači poznavati neku osobu?! To znači poznavati tek onaj deo nje koji ona želi da podeli sa tobom. To znači poznavati njena interesovanja, stavove, njen 'rukopis', kako bih ja to nazvala. Slažem se, može se i između redova mnogo toga pročitati, ali je to ipak samo virtuelni impuls, trigger da sa nekim povedeš razgovor, polemiku, (ne)rado ga / je čitaš, ili, pak, zgotiviš i sutra upoznaš lično.
Mogla bih se odreći i Domaćeg i FB-a, ali pošto je tema 'ili...ili', pre bih se odrekla Domaćeg. Već sam ga se odricala.
Isto tako, na FB-u veliku većinu ljudi koji su mi 'friend'-ovi poznajem lično, porodica su mi, prijatelji, kolege, poznanici, ili sam bar u redovnom, korektnom kontaktu sa njima, a broj ljudi koji imaju taj status ovde daleeeko je manji.
Svakako, priroda Domaćeg.de i FB-a je prilično različita. A jerotije voli da meša babe i žabe
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Facebook ipak jer su mi tamo svi prijatelji..
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
hmmm...zanimljivo
ja bih se bez problema odrekla i jednog i drugog...na fb nisam svracala do negde polovine decembra, prosto me taj vid 'vatanja zjala nije interesovao...ni sad me bas ne zanima previse...uglavnom sam tamo da razmenim slike sa drustvom, a to se vrlo lako moze obaviti i putem maila...na fbu su mi najzanimljiviji kvizovi koje znam po sat vremena da provedem resavajuci ...prosto eto...simpa mi...sto se tice tzv friendova, ne ubacujem nikog koga ne znam licno (s izuzetkom eto bas jerotija i jos jednog odavno bivseg moda), a profil (i vrlo sture informacije koje se tamo nalaze) mi mogu pogledati samo 'prijatelji'...fb mi sluzi cisto kao razbibriga i nista vise
sto se domaceg tice, pa...tu je situacija slicna kao kod skorpijice...clanove gledam kao nickove koji, manje ili vise, mogu da me zainteresuju nekim svojim postom...nikakvo dalje udubljivanje, prelazak na licne price i tome slicno me slabo zanima...ljudi sa sajta koji su mi dragi imaju moj msn ili (u malom, sasvim maleckom broju slucajeva) broj moba, sa nekima se znam i licno (jos se nisam pokajala sto sam nekoga upoznala) i to je to otprilike...one koji su mi ovde dragi mogu da vidjam (i vidjam) nezavisno od sajta
dakle, glat bih se mogla odreci i fba i domaceg...komunikaciju sa ljudima bih na drugaciji nacin obavljala, a onome cije mozdane vijuge nikad ne miruju nije problem da nadje sebi neku drugu zanimaciju...svasta se to zabavno moze naci samo ako znate gde da gledate
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
odrekla bi se myspace jer ga nemam
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|