:: |
Autor |
Poruka |
keva2 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 502
|
|
Ja sakupila 46 bodova
Citat: | 41 DO 50 BODOVA: Drugi vas vide kao direktnu, zivahnu, sarmantnu, zabavnu, prakticnu i uvijek zanimljivu osobu koja je uvijek u centru paznje, ali koja je dovoljno uravnotezena da joj to ne udari u glavu. Takoder vas smatraju ljubaznom, obzirnom osobom punom razumijevanja koja ce uvijek razveseliti i pomoci |
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | 41 DO 50 BODOVA: Drugi vas vide kao direktnu, zivahnu, sarmantnu, zabavnu, prakticnu i uvijek zanimljivu osobu koja je uvijek u centru paznje, ali koja je dovoljno uravnotezena da joj to ne udari u glavu. Takoder vas smatraju ljubaznom, obzirnom osobom punom razumijevanja koja ce uvijek razveseliti i pomoci. |
Da, da ... 46 bodova. To sam ja,
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ravnih 60.
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
44 boda
Citat: | 31 DO 40 BODOVA: Drugi vas vide kao razumnu, opreznu, briznu i prakticnu osobu, pametnu, talentiranu, ali skromnu. Niste osoba koja prebrzo sklapa prijateljstva, ali ste izrazito odani onima koji postanu vaznim prijateljima i zauzvrat ocekujete istu odanost. Oni koji vas stvarno upoznaju shvacaju da je potrebno uistinu puno da se vasa vjera u prijatelja pokoleba, ali vam isto tako puno treba da zaboravite, ako se to uistinu i dogodi. |
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
PFC4ever! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2009 Poruke: 62
|
|
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
45 i prilicno je tacno,dosta gore navedenog su mi ljudi iz mog okruzenja rekli.
|
_________________ Happy |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
41 DO 50 BODOVA: Drugi vas vide kao direktnu, zivahnu, sarmantnu, zabavnu, prakticnu i uvijek zanimljivu osobu koja je uvijek u centru paznje, ali koja je dovoljno uravnotezena da joj to ne udari u glavu. Takoder vas smatraju ljubaznom, obzirnom osobom punom razumijevanja koja ce uvijek razveseliti i pomoci.
Imala sma 45 bodova.Al ja ne bi znala da l je to točno jer na neka pitanja mi odgovori nisu odgovarali pa sam birala ono najbliže, tako da za ta pitanja ne mogu bit sigurna.
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Tacno 51
51 DO 60 BODOVA: Drugi vas vide kao uzbudljivu osobu eksplozivnog temperamenta, impulzivnu, kao prirodnog vodu koji brzo donosi odluke, iako ne uvijek ispravne. Smatraju vas hrabrim, avanturisticki nastrojenim, kao nekoga tko ce se uvijek usuditi pokusati, i tko uziva u avanturi. Uzivaju biti u vasem drustvu zbog uzbudljivosti kojom
zracite.
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citat: | 51 DO 60 BODOVA: Drugi vas vide kao uzbudljivu osobu eksplozivnog temperamenta, impulzivnu, kao prirodnog vodu koji brzo donosi odluke, iako ne uvijek ispravne. Smatraju vas hrabrim, avanturisticki nastrojenim, kao nekoga tko ce se uvijek usuditi pokusati, i tko uziva u avanturi. Uzivaju biti u vasem drustvu zbog uzbudljivosti kojom
zracite. |
Prvo sam se i ja nasmijala na to kako je tema zadana , pa sam se poslije smijala samoj sebi što ovako u mraku računam , a onda kada sam vidjela rezultat testa! Oprostite, ali ni sama nisam do sada znala kakva sam i kako me drugi vide. Ali, bilo je zabavno!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
45 bodova
Citat: | 41 DO 50 BODOVA: Drugi vas vide kao direktnu, zivahnu, sarmantnu, zabavnu, prakticnu i uvijek zanimljivu osobu koja je uvijek u centru paznje, ali koja je dovoljno uravnotezena da joj to ne udari u glavu. Takoder vas smatraju ljubaznom, obzirnom osobom punom razumijevanja koja ce uvijek razveseliti i pomoci. |
istina ziva
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|