:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja sam razmisljala o tome ali sta moze da ti pomogne ako sam sebi ne pomognes?
eventualno da pijes neke anti depresive...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Pa nisam razmisljala o nikakvim tabletama.. o strucnom licu..pa..razmisljala sam.
Ali ne znam dali bih mogla. Jer..cim se setim nekih stvari pocnem da placem i .. ne znam...videcu.
Mada, uspece to meni, ove godine sam bolje..nego prosle..prosle godine sam bila bas out. I prosle i pretprosle. A ove sam bolja-i to znam zasto.
Zato sto sam nasla resenje tj. ja i ljudi koji su mi najblizi, jer to je stvar koja ce me spasiti od svega ovoga, i toga problema nece biti vise.
Znam da sad ovo zvuci kao neka magija..al znam ja o cemu pricam!
Ali u svakom slucaju vam puno, puno hvala!
samo da pitam jer sam pre zaboravila..jel se te tablete mogu naci samo kod psihologa ili kod obicnog doktora..? ako iko zna...hvala
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
^nemoj da se zezas da sama pijes lekove
samo uz recept doktora
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
Ma ne bre..nego samo pitam jel moze od doktora..ili samo od psihologa..hvala ti na odgovoru..mislim da cu otici po te lekove da vidim hoceli mi pomoci..ja ovako ne mogu vise..
samo jos kad bi znala kako da kazem mami za ovu ideju..
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Doktor ni jedan ti neće propisati nikakve anti depresive.
Jer ćeš morati da mu ispričaš svoj slučaj ,pa će da te malo posmatra.
Pa da te svašta pita,pa da ti zove roditelje.Pa onda tek dijagnoza.
E onda tek ljekovi.Naravno koje ti nećeš moći da podižeš ni sa receptom,niti da ih sama piješ,Nego striktno samo u prisustvu roditelja.Naravno samo oni će moći da podignu ljekove.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
keva2 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 502
|
|
Probaj da se sama izboriš sa sobom. Ja sam prošla kroz tešku deprisivnu krizu i dok sama nisam složila kockice u glavi nikakvi lekovi mi nisu pomagali (jesu me usavljivali i usporavali, pa sam po kući hodala kao zombi i odlazila u krevet u 18h). Mislim da bi ti i psiho terapija dosta pomogla, pokušaj. Ja sam sada relativno dobro, radim, vratila sam se stvarima koje su me ranije interesovale, družim se i ponovo se smejem. Srcem sam uz tebe i želim ti da se što pre vratiš sebi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
A sada lijepo, kad već kažeš da si bolja i da funkcionišeš, uzmi knjigu "Dnevnik jedne depresije" novinarke Ursule Goldman Poš, da vidiš šta je zaista depresija i kakve su to strašne stvari. Drago mi je da si ok, ali nije zgoreg pročitati, jer je priča upravo njena lično i ono sve kroz šta je prošla. Samo pozitivno razmišljaj, tjeraj sve negativce na 100 metara od sebe i smij se i ludiraj!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Drago mi je da je sve bolje!
Depresija je nesto zaista vrlo ozbiljno. (cini mi se da bi se depresija nazvala "depresijom" to neko "stanje" mora da traje u kontinuitetu 14 dana...)
|
|
|
|
|
|
Dean33 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Mar 2009 Poruke: 22
|
|
pa verovatno bi trebala da porazgovara sa nekim strucnjakom
|
_________________ Dean33 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|