:: |
Autor |
Poruka |
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | mislim da je jako tuzno da omladina pronalazi idole u ku***** i mafijasima. |
Moram priznati da se u potpunosti slazem. To koliko je ova pojava odvratna mogli smo da vidimo tokom Grandovog izbora za decije zvezde granda! Uzas! Svaka druga devojcica se uvijala, previjala i ko zna sta vec dok je pevala iskoristi moje mane. Ali, nisu deca kriva, to im se jedino servira. Videcemo sta ce ovaj deciji festival "Carolija" da uradi. Mozda to postane mnogo vise od festivala i natera ljude da razmisljaju u novom pravcu o decijoj muzici.
Da ne duzim - sklanjate decu ispred televizora kada je Grand!
|
_________________ Marko MI2
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Ja ne znam sta roditelji svojim cerkama kazu kad pevuse ''Pokusaj rado bih ti dala...''
Da li je to vecini simpaticno???Ili komentarisu jao bice ona pevacica kad poraste?!!
Gde je tim ljudima pamet?Gde je pamet onim "tekstopiscima" (ako ih mozemo tako nazvati) kad pisu te pesme?!
Nemam ja nista protiv ljudi koji slusaju tu muziku,ali je sigurno da deca i omladina traze uzore u Grandu i to je zalosno...ali sta da radimo?
Meni kojoj to smeta, sigurno necu dozvoliti mojoj deci(kad ih budem imala)da traze uzore u nekim sponzorusam jer to uveliko zavisi od roditelja i od toga kako deca vide roditelje!
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Nikakav uzor!!! Smatram da one deci daju najgori primer, posto su vecina ne skolovane. Ni srednju nisu zavrsile!!! Minici, dekoltei... sve to utice na mlade. Dokaz za to je kako devojke dolaze u skolu!!!
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Jako glupavo!
Osobe koje dozvoljavaju da Estrada utice na njih i njihov nacin razmisljanja su...
Ma, osobe bez svojeg JA!
To su veoma plitka razmisljanja i svi uglavnom znamo na sta se svode... tako da dalje necu da komentarisem.
Ok, ja imam 16 god.a li to jemoje misljenje i kos ene slaze.... Ne znam stvarno sta da mu kazem...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Treba da vide, nego šta nego treba da vide, da vide kakvi NE treba da budu
Ne volim da genralizujem, zato ću uzeti ono najextremnije kao primer - plitkoumnost, kič, neukus, jednom rečju, apsolutno iščašen sistem vrednosti, ako se može i nazvati sistemom vrednosti
Ne osuđujem slušanje te vrste muzike I ja poslušam ponešto od toga, svestrana sam, šta ću 8) S tom razlikom što sve što treba upiti je zvuk, ritam
Deca su danas izložena ne samo muzičkom, već generalnom, društvenom uticaju zbog koga mogu da zastrane Pravo usmeravanje, inspirisanje, motivacija, ukazivanje, otvaranje prozora interesovanja od strane ne samo roditelja, već bližnjih, drugara, škole,...gradi etos Dete će onda prepoznati prave kvalitete
|
|
|
|
|
|
dzsap Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun
|
|
najiskrenije mislim da to nije tačno i da uzor kako našoj tako i omladini širom sveta predstavljaju one grupe ljudi ili pojave koje su najbliže njihovoj okolini i njihovom razmišljanu-grad-selo-more-planina... ,nažalost najagresivnija televizija u srbiji je pink i na njoj stvarno ima dosta emisija koje propagiraju estradu i sve ono što uz nju ide,ali takođe sam uveren da većina naših tinejdžera kada gleda te emisije sa podsmehom komentariše pojedine pevače,voditelje,igrače i sl. i da nikada nebi izgledali kao te dotične zvezde!
|
_________________ dzsap |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Danasnja djeca su luda, kako dolaze sve novije generacije tako su sve ludje i ludje. Jednostavno djeca nemaju pravilan kucni odgoj, i nemaju usadjene prave vrijednosti
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Jadna omladina. Ja imam 23 godine i na vecini mjesta gdje izlazim slusa je neko muzicko smece. To je grozno. Ne znam da li je gore vdjeti pjevacice koje izvode numere u kupacim kostimima (postenije su striptizete) ili pojacati ton pa ih cuti kako "pjevaju". Nije mi jasno kako je nesto takvo uspjelo postici popularnost!
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Smatram da je drustvo u celosti krivo. Da su ljudi obrazovaniji i da imaju sire vidike, mogli bi jasno da razluce na koga da se ugledaju.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mislim da je sve to malo iskrivljeno
sto se estrade tice, logikom gledano, muzika je tu da bi se slusala i uzivala u njoj
filmovi da bi se gledali
pozoriste da bi se upustili u svet maste
itd itd
ne verujem da ni ti pevaci cak, nemaju potrebe da budu nekome uzori, zamislite da ste slavna licnost i da vas gomila klinaca kopira u svemu, preselo bi vam u jednom trenutku..
oni samo budu malo vise estragavantni i vole da domiiraju da bi se njihove pesme vise slusale i normalno, albumi vise kupovali
s druge strane, vise bih krivila tu omladinu sto dozvoljava da se poistovecuje sa ljudima koji su javna licnost...te osobe po meni nemaju karakter, vec bi zelele da zive tudjim zivotom umesto da kreiraju svoj
ja licno slusam sve pa mi nikad nije palo na pamet da npr
kao Majkl Dzekson volim malu decu
drogiram se kao Ejmi Vajnhaus
osisam se na celavo kao Britni Spirs
idem na operacije kao Ser
izvrsim samoubistvo kao Kurt Kobejn
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa roditelji ih danas pustaju. nema tu vise sakrivanja od njih da si obukla samo gacice. sve oni to vide i huškaju ih " hajde, hajde, tako si lijepa, trebaš naci nekoga, hajde uspjeces, mogla bi pjevati, itd..". sve je do njih. prije se to bas nije moglo. .. ali je i tad postojala pjesma tipa Gordana Lana Adamov - Vanzemaljac ("vanzemaljac, pravi je muskarac) pa su opet cure izlazile normalno obucene.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|