:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ma koliko umela da uživam i prepustim se sreći, uvek ću negde u sebi strepeti, jer ko je bio na dnu, i sa vrha ga vidi |
E upravo to Annabel_Lee
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ma koliko umela da uživam i prepustim se sreći, uvek ću negde u sebi strepeti, jer ko je bio na dnu, i sa vrha ga vidi |
E upravo to Annabel_Lee |
Ne zelim zvucat kao idealista(vjerovatno hocu ),ali zar samim tim ocekivanjem nesrece i strahovanjem ne pomazemo nesreci(hranimo je na neki nacin)da nas sta prije dohvati?
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Jokky je napisao/la sledeće: |
Ne zelim zvucat kao idealista(vjerovatno hocu ),ali zar samim tim ocekivanjem nesrece i strahovanjem ne pomazemo nesreci(hranimo je na neki nacin)da nas sta prije dohvati? |
I o tome sam i citala i razmisljala i ponekad i mislim kako je to uistinu tako , da time sto stalno razmisljamo o necemu i bojimo se toga kao da izazivamo sudbinu i bas nam se to dogodi. Sve je to ok , ali ...
Ne mozemo poreci da nam se bas nikada nije desilo ovako nesto , da smo se bojali ili barem s velikom dozom sumnje gledali na srecu.
Ali kako kazu koga zmija ujede i gustera se plasi to je uistinu istina i mene zanima sad..kako se izvuci iz toga ?
Ja ne kazem da mi nije super i da se osjecam jako sretno i uzivam u toj sreci. Ne mislim sad svaki sekund o tome strahu od srece , ali cesto ,pogotovo kada sam sama i sjedim besposleno nalete mi te lude misli.
Znas ono 30 godina te sibaju vjetrovi i onda jedno jutro ustanes i sunce sija i iznenadjen si ali ti je lijepo , ali jednako tako unutar tebe javi se neki strah da se pomaknes , da zazmiris , jer kad otvoris oci opet ces vidjeti vjetrove umjesto sunca. Bojis se da ce ta sreca iznenada preko noci nestati jednako kako je iznenada preko noci i dosla.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|