:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
kako bese ono ide "niko tudju srecu video nije"
s tim u vezi, ja bih rekla da se ipak moze vrlo malo nauciti iz tudjeg iskustva,tj ne poistovetimo se dovoljno sa nekim problemom/bolom/resenjem/situacijom i vrlo cesto se vodimo mislju -> to se meni nece/ne moze desiti.
Najvise sam naucila na svojim greskama, tudje sam "saslusala", i ako vec moram da priznam, roditelji su mi bar malo "usadili" neke njihove mudrosti,tj preneli neka stecena iskustva. Tu su bili da me "opomenu" kad vide da idem u "tom" pravcu. Hvala im na tome
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
kako kaze Viki: takvi kao ja na greskama ne uce
naravno, na tudjim tesko, ali dobro dodje kao podsetnik za neke svoje probleme
a covek sam mora da pogresi da bi znao kako i sta dalje, pa na njemu je da odluci da li ce ispravljati ili dalje udarati glavom o zid
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Samo se na svojim greškama istinski uči i nauči.
Dok se sam(a) ne opečeš, ne osetiš to na svojoj koži, možeš samo da saosećaš, zgražavaš se, komentarišeš |
Upravo ovo!
Kad mi se pali mobilni telefon na pozadini piše :"Pametan se uči na svojim greškama a ne na tudjim!"
A zašto?
Pametan nema granice i nezasit je, misli da možda tu gde je neko drugi pogrešio on neće pogrešiti.
Možda on uspe i ne pogreši.
Što da ne?
Pametan će uvek pomisliti da je ta stvar možda mogla biti drugačija da se o njemu radilo i da bi on možda drugačije postupio i da krajnji ishod ne bi bila greška.
Pametan će uvek probati, jer više veruje sebi nego drugima
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|