:: |
Autor |
Poruka |
yellena_m Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 49 Mesto: beograd
|
|
Smatram da svako ima pravo na jos jednu sansu ali kad je pedofilija u pitanju mislin da se ne moze bas tretirati isto kao kradja ili obijanje kola.Ipak je to teski poremecaj,bolest.
|
|
|
|
|
|
zgodan_ali_nezgodan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2007 Poruke: 9 Mesto: Brčko
|
|
jednom pedofil uvijek pedofil..najbolji nacin je da im se ime objavi..neka budu kaznjeni za svoje bolesne stvari koje su ucinili..da se mene pita ja bi ih sve ubio..mogu biti sretni sto im se sami ime objavi!!!
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Naravno da triba!
Nek svit zna kakva gamad postoje
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Samo nek oni ostanu u zatvoru do kraja zivota, tako bi me bolelo uvo odakle je, sta je radio a najmanje kako se zove...
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Samo nek oni ostanu u zatvoru do kraja zivota, tako bi me bolelo uvo odakle je, sta je radio a najmanje kako se zove... |
U potpunosti se slažem Alex, ali najgore je što takvi posle par godina izađu...i opet na slobodi....vrebaju novu žrtvu....
Znači, da, otkriti identitet
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Covek moze da se promeni ako ukrade nesto, cak i ako ubije, ali od ovoga nema leka. Treba streljati pred osnovnom skolom da deca znaju sta im sledi ako postanu pedofili. Pa da vidimo koliko ce biti pedofila u sledecim generacijama.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ne mislim da neko bas planira da postane pedofil .. ali da svakako treba vec postojece drzati na kratkom lancu,a buducim pokolenjima obezbediti normalno detinjstvo da bi to te pojave redje dolazilo.
I da,treba javno objaviti identitet pedofila!
|
|
|
|
|
|
Slatinac007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 10
|
|
apsolutno!
ja bi silovatelju i pedofilu vratio istom mjerom
znaci metlom u analni otvoe i lomit ga
|
|
|
|
|
|
milan8090 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 14
|
|
Sve sto lose utice na drustvo treba da se objavi. Po meni je mnogo veci zlocin zlostavljati dete koje je nemocno da bilo sta menja, od bilo kog drugog seksualnog zlocina, gde zrtva ima neki minimum uticaja.
To vecina njih ne razume, jer kad nisi u njegovoj kozi ne znas kako mu je. Takodje mislim da je slabost to sto se o mnogim stvarima cuti, to mnoge od nas ne dotice, to mnogi i znaju...
Ipak, bilo kakva kazna za takav zlocin nije prava kazna, to vam je kao kad ste zedni, a samo vas hrane.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | ...skoro je bilo na tv-eu...tip je ziveo u Amsterdamu..i to u otmenijem kvartu....niko od komsija nije znao da je on nekad bio u zatvoru zbog pedofilije....znaci odlezao covek svoje...poboljsao zivot(da ne kazem smirio hormone) nikom nije smetao...nikog nije uznemiravao....medjutim sasvim slucajno jedna tv stanica je pravila neki program u vezi neceg sasvim treceg i izaslo je na videlo dana ko je i sta je on bio....Onda se komsiluk sakupio...premlatio ga...izbacio bukvalno iz stana i projurio ga....
e sad vas ja pitam....da li je to pravedno....da li mislite da se ljudima koji izadju iz zatvora(ma o kakvom zlocinu je bilo rec) treba pruziti sansa za normalni zivot...ili se oni uvek trebaju obeleziti i bukvalno proganjati....pa da vas cujem... |
ja razumjem sve moguće vidove kriminala.i ljude koji se bave sa tim stvarima.slažem se da neko napravi neku glupost pa završi u zatvoru da mu treba pružiti drugu šansu.
ali brate pedofil????? .tu nema druge šanse po kratkom postupku doživotna izolacija tj robija.ili smrtna kazna .koja druga šansa pa da zlostavlja opet neko dijete.ma znaš šta ako se i desi takav propust da takvog gada i puste iz zatvora nakon zaslužene kazne i odležane.ne da treba javno ga prozivati nego ići do te mjere da ga svaki dan treba mlatiti do kraja života.jer za takav zločin nema opravdanja i te kazne koja može da ispravi njegov gnusan zločin.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|