www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zašto ste izrodili decu, iz ljubavi zar ne?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

djeca trebaju da budu plod ljubavi...nikada necu shvatiti one majke koje mogu da napuste vlastitu djecu,zar mogu da ih ne vole?

**hell&granger neka vam je sa srećom**

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^mali je broj onih koji "ne vole" svoju deci. ali nije potrebno da ih ne voli da bi ih napustila. imas i gomilu onih majki koje svoju decu "gaje" ali ih ne primecuju. po meni je to veci greh.

ipak,ja se nadam da ce moje cedo biti rodjeno iz ciste ljubavi Smile bar moje,ako nicije vise Laughing

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 03, 2008 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky je napisao/la sledeće:
Licno sam " zrtva " nedostatka ljubavi izmedju roditelja i sam sam na svojoj kozi osetio kako je to kad se deca radjaju bez ljubavi i bez nekog motiva

isti slučaj i kod mene Neutral

a moje dete je rođeno iz čiste ljubavi supruga i mene... dakle prvo smo se venčali a onog trena kada smo oboje shvatili da smo sposobni i željni roditeljstva, tad smo i poradili na tom planu Very Happy

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 04, 2008 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam,rano mi je da razmisljam o ovome,ali sa ovom pameti ne zelim decu.nije da mislim da necu voleti svog buduceg supruga,vec samo mislim da su deca velika odgovornost.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 10, 2008 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da nema svrhe praviti decu ni iz jednog drugog razloga sem iz ljubavi.
Jadno dete ako je rodjeno a nevoljeno.
Ili jos gore,slucajna deca...
ona kad se jako mladi ljudi,mojih godina zanesu pa naprave dete...i to dete oboma poremeti zivote i zauvek ih udalji jer su isuvise nezreli da bi jasno sagledali problem i nasli izlaz.

Nedavno mi je jedna drugarica ispricala da je jedna nasa druga drugarica bukvalno nezeljeno dete.
Ne mozete da zamislite kako sam se grozno osecala kad sam to cula..
Naime,njeni roditelji nisu zeleli da imaju decu,ona se desila sasvim slucajno...

Jezivo i strasno.

Kazu da su deca nesto najlepse sto moze da vam se desi...
volela bih da u buducnosti rodim decaka...
<3

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 10, 2008 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba sam koja doslovno nikad ne plače. Vrlo me često boli cofica za slučaje kao primjerice raskid s frajerom etc. Nije dobro, jako je sebično, ali fakat sam takva. Poslijednji put kad sam pustila suzu bilo je to prije dvije godine na jednoj sahrani i to onak..jedva. Organizam mi je dehidrirao od te jedne, tričave suze. To nije uvijek prijatno, vjerujte.

Medjutim..

Maločas, sjedim u pub-u. Gledam tekmu s frendovima i uživamo u čarima hedonizma i života, da ne kažem našeg nekog luksuza, jel'te. Nailazi ciganka. Ja zaista neću sad da pričam o nacionalnostima i ne želim skrenuti u tom smjeru.
Želim samo spomenuti.. djetešce koje je ona nosila..Bebu. Dam neki novac, neutralna sam po pitanju njih prosjaka.. I znam da nije njena i znam u kakvim uvjetima žive, znam sve. Znači ne pričam o njima i težini njihovog života, ima nas raznih..

Ali ta beba. Ja sam ostala sjediti i uopće nisam mogla pomjeriti noge.. Nije uprljana, malo nešt. Obučena tu i tamo, nije strašno.. Možda ima 6-7mjeseci.

Ali, ljudi, njeno lice. Kao da je svakim svojim pokretom lica htjela reći :
Molim vas, spasite me..Gladna sam.
Ni kriva ni dužna. Spuštene oke, suze u očima. Isuse Kriste, ja koja nikad ne plače, morala sam otići i doslovno sam plakala pol sata.
Ne pričam o tomu da li oni glume i kako glume i kakvo tu tržište postoji, pričam samo o toj bebi. Što je ona kriva? Da li je netko pomazi prije spavanja? Koga ona vidi i kako? Užas..

Slaba sam na djecu najstrašnije. Ali najstrašnije. I zato ne volim kad čujem da neko djete nije plod ljubavi..

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 29, 2008 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam lično na koži iskusila kako je to kada te roditelji naprave, a maltene su stranci za tebe. Nikada nisu bili tu, samnom, da mi kažu neku toplu reč, da mi posvete malo slobodnog vremena. Nikada nisam tražila skupe poklone od njih, a dobijala ih previše. Kada bih mogla da vratim vreme, i kad bi bilo moguće prodala bih sve materijalne stvari koje imam u zamenu za malo njihove ljubavi. To bi mi bilo dovoljno.

Upravo zbog toga, sigurna sam da će moje dete doći na ovaj svet sa puno ljubavi. I naravno, pružiću mu sve ono za šta sam ja bila uskraćena.
Wink

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je ono čega se ja bojim.Da neću imati decu sa ženom koju volim.Ja maštam o tome da ima troje,četvoro dece(ma nek' su i sva ženska,briga me),ali kako se sve više uveravam da sam devojkama interesantan zbog onoga što (kao) imam i što ću imati i,prosto,počinjem da gubim želju da imam porodicu.
Kako da imam decu sa ženama kojima su bitni moj stan,auto,zaposlenje,diploma,titula,itd.,a ne ja ovakav kakav sam?
Moji ujka i ujna su primer dvoje ljudi koji iz ljubavi imaju sve.
Moja ujna se udala za mog ujku kad je imala samo 20 godina.On je imao 23 godine,bio je apsolvent,dete dvoje pomoravskih zemljoradnika,koji nije imao svoj stan,nije imao ništa.Njih dvoje su počeli bez ičega i imaju dve ćerke,koje oboje prosto obožavaju.Sada imaju sve.Nisu imali uvek savršen život,ali su se uvek voleli i bili jedno uz drugo.Sad,što se materijanog bogatstva tiče,imaju sve i više od toga.Ali što je najvažnije imaju jedno drugo i moje dve sestre od ujaka,koje su,hvala Bogu,normalne devojke.
A ja se uvek zaljubim u neke idiote kojima bih trebao da izigravam "taksistu",tj. da ih vozikam po gradu tamo-amo,po mogućstvu dobrim,kolima kad im se prohte i to da svi vide.Ja,bre,kola vozim zbog sebe,a ne zbog devojaka.Ona koja me voli voziće se i gradskim prevozom i "desetog" dela grada zbog mene.Sa takvom i mogu da imam decu.Ona koju ja zavolim i ona mene sad dok sam apsolvent,tj. dok još nemam diplomu i ne upišem post-diplomske studije,dok još uvek nemam svoj stan(a imaću ga,Bože zdravlja,uskoro) i sve što bi me činilo "privlačnijim",sa takvom bih mogao da se oženim i da imam decu.A ona koja očekuje da joj budem "kuče koje je prati svuda" i da imam sve ovo gore navedeno,a ona da izigrava princezu na zrnu graška i koja neće da zaradjuje za sebe,sa takvom,vala,neću da ima posla pa makar nikad decu ne imao.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Plavušica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: Beograd-Zemun

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 26, 2008 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi jako volela da znam iz kog su mene razloga napravili?
Sa obzirom na to da sa njima niti zivim niti razgovaram.....Pa zato dragi mama i tata.....zasto ga niste izvadili na vreme i resili nas ovih gluposti?

Jer najbolje su plavushe !

>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 27, 2008 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hajde da se drzimo teme.
hvala

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 11, 2009 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svašta ti jcona13 napisa,jbš naučnike i statističare.moja djeca su rođena iz ljubavi i želje za istim.neopisiv momenat kada poštaneš otac.nešto što nikada nisi mogao da doživiš pre .mislim na osjećaj kada ti se dijete rodi.ja nisam mogao da spavam tri noći.
od sreće naravno.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Zašto ste izrodili decu, iz ljubavi zar ne? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon