:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
zasto da ne
mislim da je jako glupo rasudjivati coveka po rasi i boji koze, valjda je vazno kakav je ko covek i da li se slazes sa njim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
nisam rasista....u redu je imati razne rase za prijatelja...ali da bude moj muz?!...ne....ne...nikako!
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
Lavlje Srce je napisao/la sledeće: | nisam rasista....u redu je imati razne rase za prijatelja...ali da bude moj muz?!...ne....ne...nikako! |
i po cemu onda nisi rasista?
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
U pitanju je estetski efekat dameski - nisu joj privlacni za oko.
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
e kad se ti ne bi umesao
pusti devojku da odgovori
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Vec je odgovorila Lavlje Srce je napisao/la sledeće: | imala sam prijatelja i kolegu crnca u Ceskoj kad sam radila...ali nikad mi nije palo na pamet da ga gledam kao fizicki privlacnog muskarca...meni uopste crnci nisu privlacni... |
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Biti sa nekim druge rase?
Ne vidim u čemu je problem. Ako ćemo čovjeka posmatrati i odnositi se prema njemu drugačije samo zato jer je druge boje, zar to već nije onaj podsvjesni rasizam? Ako bih iskreno voljela nekog čovjeka radi kvaliteta i duše koju u sebi ima, zašto bi mi smetala njegova boja kože?
Da li bi ga prihvatili moji roditelji? Vjerovatno vremenom da, što bi značilo probleme u samom početku, ali sam uvijek bila od onih osoba koje su znale da odbrane i sebe i sebi drage ljude, pa bi tako bilo i ovaj put.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Kad kazete druge rase, podseti me kao da su svi ostali osim nas neki psi druge rase
Sve dolazi u obzir i ne vidim u cemu je tu problem. Ja recimo imam komsinicu koja me zna citav zivot i koja je sada ovde gde sam ja. Njena kcerka se udala za coveka iz Kambodije. Zena kaze da joj je ona birala nekog ne bi ga boljeg izabrala. Covek je stvarno dusa!
E sad, ako se u mom zivotu nadje neki crnac kojeg zavolim, ne bi odbijala da budem sa njim. Boja koze, poreklo je manje vazno od onoga kako se covek ponasa prema tebi.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
Ne vidim problem u vezi toga. Ima toliko lepih crnkinja. Kao neko bi se bunio zbog boje kože kad bi bio sa devojkom koja izgleda kao Hale Beri (doduše 20 godina mlađa ). Mene bi više brinulo da li bi joj se ja ovako bledolik dopao.
Inače, ja bih se vrlo rado družio sa nekom: Japankom; Koreankom ili Kineskinjom. Sve valja probati.
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
spavao sam sa korejkom. nekoliko puta.
dobre su korejke. jos da mi je negdje smuvati latinku, neku svijetliju.
crnkinje mi se gade. i mislim da sam rasista. mogu da spavam,
sa zenom bilo koje rase, sem crne....
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|