:: |
Autor |
Poruka |
zoeBG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58
|
|
Ja pocrvenim i blokiram sa govorom i kada treba da okrenem telefonski servis kada mi je potreban neki broj telefona ili adresa, a kamoli nesto drugo Uzas zivi, a najgore od svega je sto sam svesna da nemam razloga za takvo ponasanje, a ne mogu da ga promenim
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ja fakat nikad nisam bila stidljiva. nist mi nikad nije bilo problem uciniti, uraditi, reci itd.
niti treme, niti stidljivosti, nicega. kao robot, jbt.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mislim da sam se dosta oslobodila, kakva sam bila
ali je jos uvek ostao tu trag.....stidljivosti...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
stidljiva sam samo u specijalnim prilikama,uglavnom pred sirom familijom,kad se od mene ocekuje da pevam ili procitam nesto sto sam napisala.
to ne volim,to jaaaako ne volim.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ranije sam bila stidljiva, tj. vise kao dete, mada dosta brbljiva a s godinama se izgubila stidljivost, a brbljam samo ako je prijatno drustvo, ako nije... mogla bih citav dan cutati i da, pricam kao navijena ako se unervozim
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Ja sam stidljiva, i u drustvu se ne osecam ugodno. Tj, u bilo kakvom drustvu.
Moje pravo JA zna samo moje 'provereno' drustvo.
Ne otvaram se, prilicno sam zatvorena, znam i priznajem, nadam se da ce godinama to nestati.
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | stidljiva sam samo u specijalnim prilikama,uglavnom pred sirom familijom,kad se od mene ocekuje da pevam ili procitam nesto sto sam napisala.
to ne volim,to jaaaako ne volim. |
Upravo to
Ne uvek ali u nekim situacijama da,kada je tu puno ljudi
|
|
|
|
|
|
sHeeZy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama
|
|
Jedino pred gomilom ljudi koji ocekuju nesto od mene inace nisam....
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|