www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Samopouzdanje...i kako ga steci...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
tea-17-os
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 21 Apr 2005
Mesto: osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Normalno je da ima dana kada smo super sretni, ni sami ne znamo zašto, a ima i onih kada bi se najradije zavukli u kutak daleko od svih gdje nas nitko ne vidi i plakali... (OVO JE ZA CURE) Najčešće krivnju svaljujemo na PMS, al nije ni on uvijek krivac. I ja kao i ostatak ženskog roda jednom na mjesec puknem bez veze, naglo mi opadne raspoloženje, sjetim se svih ružnih stvari što su mi se dogodile u proteklih nekoliko mjeseci... Ali prođe i to! Meni pomaže jedna rečenica, neznam ni sama odakle ju znam, ali ćim je se sjetim, dođem k sebi i ne izigravam više razmaženo derište. A ide: NE PLAČEM JER NITKO NIJE DOSTOJAM MOJIH SUZA... I drage moje, vjerovale ili ne, zaista pomaže! Podiči će vam raspoloženje, a najviše pomaže kad vas neki frajer zezne i kada vam uništi volju da se sutra probudite...

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tea-17-os je napisao/la sledeće:
Normalno je da ima dana kada smo super sretni, ni sami ne znamo zašto, a ima i onih kada bi se najradije zavukli u kutak daleko od svih gdje nas nitko ne vidi i plakali... (OVO JE ZA CURE) Najčešće krivnju svaljujemo na PMS, al nije ni on uvijek krivac. I ja kao i ostatak ženskog roda jednom na mjesec puknem bez veze, naglo mi opadne raspoloženje, sjetim se svih ružnih stvari što su mi se dogodile u proteklih nekoliko mjeseci... Ali prođe i to! Meni pomaže jedna rečenica, neznam ni sama odakle ju znam, ali ćim je se sjetim, dođem k sebi i ne izigravam više razmaženo derište. A ide: NE PLAČEM JER NITKO NIJE DOSTOJAM MOJIH SUZA... I drage moje, vjerovale ili ne, zaista pomaže! Podiči će vam raspoloženje, a najviše pomaže kad vas neki frajer zezne i kada vam uništi volju da se sutra probudite...

Sad ...ebi ga ne moze uvek da bude super svima u zivotu. I mene su devojke ostavljale mozda i previse puta pa mi to ipak nije porusilo samopouzdanje. Kao sto su neki ranije napisali...bitno je da ti znas ko si i kolko vredis. Tada ces moci drugima da se samo nasmejes i konstatujes da su oni vise izgubili nego ti. Naravno ne treba gajiti iluzije o sebi ali nikako se ne spustati dole zbog neke budale.

KrunoC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez samopouzdanja nema normalnog života , nedostatak samopuzdanja je zapravo strah od ljudi i događaja oko sebe . Sa strahom čovijek nemože da funkcionira normalno a time stvara sebi probleme u emotivnom mentalno i fizičkom smislu. Kad čovijek pobjedi strah u sebi postaje jaka i kompleksna osoba , da bi se to dogodilo potreban je duboki mentalni i duhovni rad koji traži vremana i strpljenja . Uvijek se isplatiti uložiti u samoga sebe.

ELENA VUKOVIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Okt 2004
Mesto: Zlatna Sredina

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

apsolutno se slazem sa tvojom konstatacijom.ja sam takodje misljenja da na sebi moras raditi veoma dosta da bi dobio samopouzdanja.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 09, 2005 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da bi covek bio samopouzdan, treba prvenstveno da bude zadovljan sa sobom... sa izgledom, ponasanjem i sa time sto je stekao u zivotu...

Mislim da danas mnogo faktori lose uticu na nas i da brzo gubimo veru u sebe, i svaki mali neuspeh nas vraca nekoliko koraka unazad.

Ja sam licno stekao samopouzdanje iz veze sa mojom prvom curom, jer je ona (van moje porodice) prva osoba bila, koja mi je dala osecaj da vredim vise od svega. Na tome sam gradio sve sto danas imam i sam sebe mogu prilicno dobro da procenim.

clark
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Maj 2005

PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samopouzdanje se stekne svojim iskustvom!
Mnogi faktori utjecu na to,..

malee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 03 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 08, 2005 9:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Savet je da ucinite sve kako bi vama samima bilo dobro: obucite se lepo, skuvajte kafu, procitajte novine, uzmite vremena za sebe.
Tada ce rasti unutarnje postovanje i samopouzdanje, a tada ce zasigurno to primetiti i svi oko vas!

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 08, 2005 9:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malee je napisao/la sledeće:
Savet je da ucinite sve kako bi vama samima bilo dobro: obucite se lepo, skuvajte kafu, procitajte novine, uzmite vremena za sebe.
Tada ce rasti unutarnje postovanje i samopouzdanje, a tada ce zasigurno to primetiti i svi oko vas!

Mogla bih i da se potpišem ispod ovoga!

Sa svakom "popravkom" koju uradite na sebi....našto naučite, nešto lepo napravite, smršate koji gram...poradite dakle, na svom duhu i telu, mislim da ste i korak više na lestvici u sopstvenim očima.
Pazite se samo da ne odete suviše u visinu u sopstvenim očima, a ostanete iskompleksirani praznoglavac!

vila246
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 08 Jul 2005
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 08, 2005 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samopouzdanje je nesto sto se primeti na prvi pogled..
Steci ga mozemo druzeci se sa pozitivnim dobronamernim ljudima, citajuci dobre knjige i radeci poslove u kojima smo uspesni...

faketa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Apr 2005

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vjerum u sebe i u svoje vjestine. Najbolje ces proci u zivotu kada si sam u sebe samopouzdan. Jer ako si labilan to moze svako da iskoristi..

viktorpop
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 53

Datum registracije: 06 Jul 2005
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samopuzdanje se stvara zavisnosti od sklonosti individue, opasno je lazno samopouzdanje.

Marko711
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 06 Jul 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 13, 2005 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Biti svestan sebe i svojih mogucnosti je preduslov za samopuzdanje.
Uskladiti zivotne ciljeve sa mogucnostima je put ka samopouzdanju.
Obzirom da ostvareni ciljevi doprinose samopouzdanju, realisticnost ciljeva je jako bitna.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Samopouzdanje...i kako ga steci... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon