www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kompleks nize vrednosti
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
sankica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 24, 2008 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muskarcima kompleks nize vrednosti kao sto je :LOL: rekla opada kada vidi kod prijatelja bolje,nove,skupocenije materijalne stvari,onda se on oseca manje od njega ,misleci da ce ga to uciniti boljim ako bude imao i on auto kakvo poseduje i njegov drug,i da ce mu se podici ego,i covek se moze furat i bit frajer,dok zenama je najcesce u izgledu,al mi to lakse resimo nego li oni,malo poradimo na sebi i eto nas sveze,i ego je vec podginut zadovoljniji smo svojim izgledom,i jos ako cujemo koju pohvalu za tu nasu novu promenu,pa to je ono sto nam je trebalo i sve je ok.

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 24, 2008 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam taj kompleks, ali trudim se da ga ispravim i radim na svom samopouzdanju. Npr. uvek se poredim sa drugim devojkama i tada uvek vidim samo svoje mane.Uvek razmisljam o tome da treba da izgledam kao one.Kada dodje do toga, treba skupiti razum i volju i shvatiti da svako u sebi nosi nesto posebno, videti svoje prednosti i njima se ponositi!

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 16, 2008 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma desavalo se. Bilo pa proslo. Covek mora sebe da voli takvog kakav jeste, i to je to. Cool

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 18, 2008 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

it happenz
Mr. Green onda malo bolje pogledam u ogledalo, podsetim sebe na neke lepe stvarcice, zivot, nesto lepo, shvatim da volim sebe,svoj zivot,ljude ono sebe i krenem dalje. ah, ali imam momenata Mr. Green

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad gledamo na to ocima kojim posmatra religija.....mi smo svi apsolutno jednaki...
zasto bih ja osecala kompleks nize vrednosti ako pored mene prodje devojka koja ima na sebi odecu vrednu par hiljada evra?ili uopste ako me presretne devojka koja bolje izgleda od mene?svako zivo bice je samo za sebe i zraci pozitivnom ili negatovnom energijom,to jest,svi smo mi razliciti i posedujemo razlicite kvalitete! postoje povrsni ljudi,koji osete kompleks ako vide "lepsu" osobu,a i oni koji posmatraju i neke druge karakteristike..

na primer,ja mogu da osetim kompleks nize vrednosti u slucaju da se sretnem sa pametnom osobom koja ima visoko obrazovanje,ali to nije ljubomora,vec moj podsticaj da budem bolja.

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 24, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mysty je napisao/la sledeće:
ja mogu da osetim kompleks nize vrednosti u slucaju da se sretnem sa pametnom osobom koja ima visoko obrazovanje,ali to nije ljubomora,vec moj podsticaj da budem bolja

Slazem se sa ovim. Ja jedino u tom primeru mogu osetiti kompleks nize vrednosti, ali kao sto je napisano, to mi je samo neki podsticaj da budem bolja, znaci da na mene utice pozitivno.
Dovoljno sam samouvjerena ustvari sigurna u sebe, da mi osobe koje su lepse (mada je lepota relativna stvar Rolling Eyes , ali ok, nije o tome rec ...) ili "bolje" od mene, ne mogu stvoriti kompleks nize vrednosti u smislu da bi se osecala manje vrednom od njih.

Dean33
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 23 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 28, 2010 2:06 pm    Naslov poruke: :) Na vrh strane Na dno strane

nikako kompleksi nema nista gore od njih

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 28, 2010 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čudno, o ovome ne bih ni razmišljala da nisam vidjela temu i odgovore, pa da je i ja uključim u diskusiju. Nikada nisam patila od kompleksa niže vrijednost, a niti sam misica, niti sad neka ljepotica oko koje se noge lome. Svojom prirodnošću i samouvjerenošću, humorom, pobjeđivala sam te i takve osjećaje i nisam im dozvoljavala da nađu pogodno tlo iz koje će nići bilo koja vrsta kompleksa. Mislim da svako od nas može u sebi pronaći tu snagu i način kako pobjediti ono što nas neće učiniti dobrim ljudima. Jer, poznavala sam i dan danas poznajem kompleksaše, koji se nikada nisu pokazali dobrim i savjesnim. Iz vlastite nesreće i jada, u stanju su učiniti isto i drugima. Ovaj nesrećni rat, upravo je i počeo sa takvim ljudima.

milan2208
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 13 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako reče Kissy, to može da bude podsticaj da težimo nečem višem u životu, da budemo najpre bolja osoba. Naravno da je to u redu ako se radi o psihološkom i duhovnom razvoju ličnosti ili čak i u ekonomiji ako se na taj način podstiče razvoj takmičarskog duha i postizanje boljih rezultata (što mnoge korporacije i žele).

Ali je vrlo loše ako preraste u zavist (ne ljubomoru!) i ako za cilj ima sticanje materijalnog bogatstva, a kao sredstvo gaženje preko drugih i snishodljivo ponašanje prema onima "gorima" od sebe i njihovo ponižavanje!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Kompleks nize vrednosti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon