www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vjerujete li u Brak?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  

Vjerujete li u brak?
Da, vjerujem... brak je vise no samo "list papira"
71%
 71%  [ 30 ]
Ne, ne vjerujem, brak je samo "papir"
14%
 14%  [ 6 ]
Ne znam da li vjerujem ili ne.
14%
 14%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 42

Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 12, 2008 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam...mlada sam.
Razmisljala sam dosta o tome i verujem da je to odluka koja se ne donosi lako(stupiti u brak) i da na neki fin nacin menja kolotecinu zivota.
Verujem u brak,mada...nekako mi je sumnjivo to sto sam sad napisala.
Stalno sam u strahu,gledajuci svoje roditelje,a i roditelje svojih drugarica...nekako imam osecaj da ljudi vrlo ubrzo prestanu da gaje snazne emocije i da se vole kao po obavezi...ne znam.
Mozda vam za par godina dam precizniji odgovor,kad naidje neko vredan moje ljubavi,sad ne.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
i da se vole kao po obavezi

nazalost ja mislim da se ta ljubav tokom godina negde izgubi, da samo oni privilegovani imaju taj deo "kolacica" za sebe. ostale pokopa zivot,problemi,kolotecina, egzistencijalni problemi...ljubav je ipak veliki luksuz Confused

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 15, 2008 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo tako.
zato jos uvek necu da donosim sud.
zapravo,ne znam da li cu ikad moci da odgovorim na to pitanje.

beyondmyself
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Sep 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 23, 2008 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da ne verujem ne bih se ni udala Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 23, 2008 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ne udajes se kad ti hoces,vec kad stanes na ludi kamen Smile hehehe tako bar kaze moja mama Smile a s obzirom da je moja uglavnom u pravu, to je to Mr. Green Mr. Green

(stojim pri svom predjasnjem iskazu)

beyondmyself
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Sep 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 24, 2008 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
^ne udajes se kad ti hoces,vec kad stanes na ludi kamen Smile

znaci kad ja hocu da bih stala na ludi kamen moram prvo hteti da stanem na njega. zivot je u rukama onog koga zivi a ne u rukama ludog kamena ili sta vec....

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 24, 2008 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujem....

Neki smatraju da je to samo list papira, a ustvari je nit koja dvoje povezuje na jedan specifičan način....koji se ne može opisati dok se ne oseti na sopstvenoj koži...

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 12, 2008 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nažalost u današnje vrijeme je mnogo ljudi koji se udaju zbog novca, zelene karte (haha) i slično, aber ja ne mislim da je to pravi razlog zbog čega se treba neko udati, oženiti, sklopiti brak.

Vjerujem u brak. U bračnu zajednicu. Poštujem to i uvijek ću poštovati.
No naravno, samo ako je brak sklopljen iz ljubavi, međusobnog poštovanja, razumijevanja i slično.

Nikada se ne bih udala ako nisam zaljubljena u tu osobu, ako je ne volim. Nikada!

Takve osobe žalim. To je najniži stupanj našeg društva jer njihovo nezadovoljstvo postaje resultat padanja nataliteta.
Ako pogledamo s druge strane, par ko se voli i oženi, naravno da mu je u planu imati djecu, a ovi nezadovoljnici... sumnjam.
Ne samo da dovodi do padanja nataliteta, već i do sve više razvoda čime samo novci odlaze u vjetar.

Poanta bi bila- Ako niste spremni za brak, dijeliti vaše s osobom koju volite, onda nemojte. Poštedite sebi muke i njemu.
Tek kad budete spremni, onda lijepo recite !Da!.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i danas se nista nije desilo sto bi mi promenilo misljenje

dakle, ne

" I know the way to fuck them all...."

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 11, 2009 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da naravno da vjerujem u brak.šta bi trebalo praviti vanbračnu djecu.
ako je to samo formalnost ,zašto se čovjek drugčije osjeća kada je u braku.
ili je to samo kod mene .brak nije samo ljubav nego i obaveza.
barem ja tako smatram.jbg promjeni ti život ,naravno onome ko razumije šta je brak.
a to što neko reče da današnji brakovi se sklapaju zbog raznih stvari ,a najmanje zbog ljubavi.zato takvi brakovi i traju onoliko koliko traju.
smatram da neko ko se upušta u brak mora prvo da se dobro upozna sa osobom sa kojom sklapa isti. netreba se olako upuštati u nešto nepoznato,što je brak sigurno za onog ko nije nikada bio u tim vodama. Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 1:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujem u ljubav a brak je posledica toga Wink

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 11, 2009 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to idealizam sociuma.. ako mogu tako da se izrazim Laughing Laughing

Da zavrsis fakultet... dobijes posao... pa brak i na kraju deca Laughing Laughing Laughing

Meni je previse to zastarelo... da i dan danas zivimo u takvim uslovima...

Sve su to "obicni" papiri koji pokazuju koliko si uspesan covek i po tome se ocenjuje ceo tvoj zivot...

Onaj koji nije skolovan... na zivot zaradjuje zanatskim poslovima i ne sastoji se u braku... pricamo da je propao covek Laughing Laughing Laughing

Negde sam procitao da je BRAK neophodan za porodicu..... Rolling Eyes kakva glupost Laughing

Rec Brak se podrazumeva kao stalna zajednica muskarca i zene da bi produzili svoj rod. Ljude koji se sastoje u braku nazivamo Muz ili Zena(Suprug ili Supruga.. nebitno)... Bracni par Laughing Laughing

+

Podrazumeva se kad ste u braku(normalnom musko i zensko... ne homosexualnom ) da zajedno se bapcete oko domacinstva i imucnosti koja ce ostati vasoj deci i opet bla bla...

e sta sam hteo reci....
Laughing Laughing

Zar ja ne mogu ziveti sa zenom koju volim i kojoj cu biti veran ceo zivot bez Braka Question
Kojoj cu napraviti decu i voleti ih najvise na svetu Question
Zar ne bi nasli kompromis i sve resili bez tog papira Question

Ne volim kad sam vezan... kad ima ogranicenja Exclamation Twisted Evil po tom pitanju.... ceo zivot cu se truditi za slobodu FREEDOM

Brak je za ljude koji nisu prvenstveno sigurni u sebe, a posle u svog partnera.
Ne znaju dal su napravili pravi izbor Exclamation

Kao sto ste rekli brak je obaveza i cista formalnost... to mi ne odgovara...

Slozio bi se sa mnogima u ovoj temi po pitanju brak... brak ustvari bila bi dobra stvar kad ne bi postojalo pokvarenih ljudi "Gmizavca", koji iskoriste i bace....

Imam dosta svega da napisem... nisam se do kraja izjasnio sta sam hteo reci.... jer mi je vec dosadilo kucati u ovoj temi....

aj papa... i dobro razmislite o tome sta sam napisao Exclamation odnosi se ljudima koji koriste mozak, a ne glavu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Vjerujete li u Brak? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon