:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
svako ima svoje razloge. ako bih ikoga osudjivala, osudila bih onoga ko placa...
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ko placa sta?
mislis onog sto placa za sex kod nekih dama,ili menadzera kluba sto placa te devojke da djuskaju ili???
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | svako ima svoje razloge. ako bih ikoga osudjivala, osudila bih onoga ko placa... |
Zasto onog ko placa? Mislim, ako nema prisile (shto je u pocetku veoma chest slucaj - prisila se pojavi kad se devojka predomisli pa hoce da prestane da radi taj posao) on je samo chovek kome je potrebna takva radnica?
On je ne placa ni za shta protivzakonito ... a to shto je ona pristala jer je htela novac - pa najbolje da joj neko drugi kriw.
|
|
|
|
|
|
Plavušica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 71 Mesto: Beograd-Zemun
|
|
Sve se to svede na isto.....Svaka devojka moze da nadje normalniji posao od vrtenja polu golog tele iznad tudjih glava....
|
_________________ One uvek su u modi, o njima cuces sve,
Viceve najgore, cak i da su sponzoruse,
ti volis plavuse, svi vole plavushe
Jer najbolje su plavushe ! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^Naravno da moze
ali nekim devojcicama je to stvar "prestiza"
|
|
|
|
|
|
Lady Death Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2008 Poruke: 41 Mesto: Death Valley
|
|
Ne mislim nisto ruzno o nima....
|
_________________ A warrior was so proud of the woman by his side,
his faithfull heart wouldn’t take other bride.
Strong & proud is love,
you my first & last,
I the last & forever Lady Death… |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ja te djevojke ne smatram moralnim osobama,nisu to zene koj nemaju kako da prehrane svoju djecu pa moraju to da rade,to su najcesce djevojke koje uzivaju u tome i pate od toga da budu u sredistu pozornosti,to su djevojke koje nemaju sta drugo za ponuditi osim svoga tijela nazalost
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Go go go bitch
Ono što bih rekla, za ovu temu jest to da sam imala frendicu koja je bila Go go plesačica. Po danu bi bila normalna, obična djevojka, na noć se pretvarala u striptizetu. Moje mišljenje jest da je to neki polustriptiz jer se obično te Go Go ne svlače do kraja ( neko napisao da jeste, pa možda neke i jesu, al ne toliko koliko striptizete), dok se striptizete itekako svlače i daju svašta.
Ono šta bi mi ona pričala što se dešava navelo me je na razmišljanje da je upitam što se onda bavi time. Naime, pričala mi je kako nakon svake odrađene smjene (plesa), ukoliko se ne želi skinuti do kraja ili ne želi skinuti npr grudnjak, oduzima joj se 20% od novca koji treba dobiti.
Ukoliko se skine cijela dobiva jos 50% više novca, a ukoliko skine samo grudnjak dobiva 5% više novca.
Meni je to apsurdno, štoviše čak žalosno. Što da grudnjak dirigira koliko ću novca dobiti? Tako da .. meni je to isto što i striptizete. Plešu, razgolićene, namazane pustim uljima, izvijaju se ko neke zmijurine, skidaju se, ovo ono... Za što? Da bi im neki "menadžer" oduzeo 20% ako ne skinu grudnjak..
Nisam više toliko dobra s tom frendicom, ne znam nekako smo izgubile kontakt. Vjerovatno jer su je previše boljele moje riječi.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ne podrzavam ih.
One uvek sloze neku satro tuznu pricu o teskom odrastanju i losoj finansiskoj situaciji,traumama iz detinjstva,bolesnim roditeljima,decku manijaku...
Uredu,ako nisu imale para za fakultet,zasto nisu otisle da rade neki posao koji su mogle lako da nauce,npr. cistacica,pekar,ne znam,nesto sto ne iziskuje skolovanje?
Zasto?
Zato sto su gospodjice zelele da budu u centru paznje,a joj,jadne,zivot ih je naterao da, jer je bilo jako tesko,vec u 15-oj godini spavaju sa nekim mnogo starijim.
Slatko me zasmejava sve ovo.
Da su iole moralne i samosvesne,uzele bi svoj zivot u svoje ruke,a ne da dopustaju da jedu hleb od tudjeg seksualnog nagona.
I naravno,posle ih je sramota sto su prostitutke ili igracice,ma daj...
ne mogu da smislim te price.
Da nemam hleba da jedem i krov nad glavom,radije bih umrla nego sto bih dopustila da stotine musakraca gledaju moje znojavo i vruce telo...fuj,fuj,fuj.
Ne podrzavam ih nikako,mogle su na bilo koji nacin da se izvuku iz nevolje,ali ovim,NE,ako su izabrale tu "profesiju" znaci da su jos negde davno bile kvarne,moralna,pametna i sposobna zena,nikada se ne odlucuje na ovakav korak.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Snezana84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 3 Mesto: novi sad
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | hej drugari,
pa svakako da ove cice srecemo po gradu po klubovima, namazane uljima, koje skakucu u ritmu muzike za ples i razgaljuju masu. Hajde sada recite vi meni kako gledate na sve to? U koji kos stavljate te devojke? Da li ih poistovecujete sa striptizetama ili je to ipak blazi oblik exponiranja?
| hhahahah igracice ma daj to su obicne kur....tine one sto za neku sicu drndaju celu noc po klubovima umeto kao njihove koleginice odu i odrade posao uzmu ok kintu sve u svemu jeftin nacin prostitucije i srozavanje zena generalno
|
_________________ bbbbbbbbbbbbbbbbb |
|
|
|
|
SASHKO88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 20
Datum registracije: 29 Jun 2011 Poruke: 30
|
|
Moje mišljenje o takvim devojkama je suviše ''balkansko'' ili kako bi neki rekli staromodno. Jeste da je lepo videti lepo telo i kratke suknjice ali dragi ljudi... to lepo telo bi moglo da obuce nesto prikladnije pa da se bavi nekim poslom sa vise morala.(da ih ne osudjujem previse jer svako ima pravo na svoj izbor) ali je bilo lakše skinuti majcu i pokazati grudi nego negde raditi ili mozda uciti.
smatram da je to posledica lošeg vaspitanja.
i jeste,postoji razlika izmedju go-go,striptizete i k*rve.
nijanse su u pitanju...
ali sve one ne znaju broj muškaraca sa kojima su spavale
|
_________________ ¸Opasna bolest zahteva gorke lekove |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|